Confidenţialitate

Cum arată astăzi Macaulay Culkin, actorul principal din ”Singur acasă” – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Îți petreci fiecare Crăciun în ultimii 13 ani alături de puștiul super haios care, după ce este uitat acasă de familie, reușește să țină piept unei bande de hoți care plănuiseră să-i jefuiască locuința.

Dar oare ce face și cum arată astăzi Macaulay Culkin, actorul principal din producția ”Home Alone” și din sequel-ul ”Home Alone 2, Lost in New-York”.

În anii 1990, puștiul de doar 10 ani lucra mai ceva ca un actor matur. Macaulay a făcut o mulțime de filme într-un timp foarte scurt. Mai exact, are în palmares 15 producții între 1990 și 2000. Uneori filma chiar și pentru două filme în același an.

La asta s-au mai adăugat apariții în show-uri de televiziune și invitații la diferite evenimente.

Dar să o luăm cu începutul. Al treilea născut într-o familie numeroasă, lui Macaulay i-a fost ușor să devină un megastar, cu fățuca lui de puști funny și inocent.

Contactul cu cinematografia s-a datorat tatălui, Kit Culkin, care a cochetat cu actoria, dar nu a avut decât roluri mici. Tot tatăl său a fost și cel care l-a cam scos pe Macaulay din schemă. Unii producători de film s-au plâns că lucrau greu cu el în postura de manager al micului actor.

Peste ani, Macaulay a povestit chiar că în copilărie a fost abuzat fizic și mental de către tatăl său.

La asta s-au adăugat o expunere prea mare și  faptul că puștiul vedetă al Hollywood-ului în anii ’90 crescuse și nu mai era potrivit pentru rolurile de copii. A mai fost doar un pas până la declinul lui Macaulay Culkin în lumea cinematografiei.

Macaulay a luat o pauză lungă în care s-a ținut de liceu și a petrecut mult timp în compania lui Michael Jackson cu care a filmat mai multe videoclipuri.

În 2003, Macaulay s-a întors în cinematografie cu un rol în ”Party Monster”. Nici unul dintre rolurile care au urmat nu au mai fost însă la fel de tari ca cele din seria ”Home Alone”!

Actorul nu a mai reușit să-și dezlipească eticheta de copilul vedetă al Hollywood-ului, cu care va rămâne în istorie. Și chiar dacă nu a mai reușit în cinematografie, Macaulay s-a maturizat frumos, a scăpat de problemele cu drogurile și s-a concentrat pe activități care îl fac fericit, precum rasling.

 

 

 

 

Articole similare

Macaulay Culkin a implinit 40 de ani

Actorul din ' Home Alone' și-a serbat ieri aniversarea cu numărul 40. Macaulay a rămas la fel de fu...

Ce spune Macaulay Culkin despre acuzațiile de pedofilie la adresa lui Michael Jackson - VIDEO

Macaulay Culkin a povestit la podcastul Inside of You despre acuzațiile de abuz sexual la adresa lui...

Lino Golden lansează cu Vlad și Cristi Munteanu piesa „Singur acasă”

Că tot avem o tradiție în România cu „Singur acasă” de Crăciun, cineva s-a gândit să facă și o piesă...