Cum a reacționat internetul la moartea lui Stephen Hawking VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

O mulțime de omagii au împânzit rețelele de socializare, odată cu aflarea veștii că Stephen Hawking a plecat dintre noi.Celebrități și oameni de știință din toată lumea au scris pe Twitter cele mai frumoase cuvinte în onoarea marelui om de știință.

Pagina oficială NASA i-a adus un omagiu lui Stephen Hawking postând un filmuleț și urându-i omului de știință să “zboare în continuare ca Superman în microgravitate”.

Astrofizicianul Neil DeGrasse Tyson a scris că Stephen Hawking “a lăsat un vid intelectual în urma lui” și a postat o fotografie în care apare alături de fizician.

Actrița Marlee Matlin a postat de asemenea un mesaj emoționant în onoarea omului de știință, transmițând că “barierele fizice nu vor putea opri spiritul și mintea din a se ridica dincolo de stele”.


Stephen Hawking suferea datorită bolii Lou Gehrig, iar în timp ce doctorii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire atunci când acesta avea 21 de ani, omul de știință a murit la vârsta de 76 de ani în casa sa din Cambridge, după ce a luptat 55  de ani cu această boală.

Articole similare

Cum a reacționat internetul la noua piesă a lui Drake

Drake ne-a surprins vineri seară lansând piesa "Nice for what", iar internetul a știut exact cum să ...

Wi-Fi gratuit de la UE

A spus cineva Wi-Fi gratuit? Da, au spus cei de la UE! Iar românii sunt printre primii care s-au îns...

Aceasta este adevărata cauză a morții lui Prince

La aporape 2 ani de la moartea lui Prince, circumstanțele în care s-a produs aceasta rămâne o mare e...