Confidenţialitate

Cum a arătat prima repetiție oficială pentru ROXEN pe scena Eurovision 2021 – VIDEO

Muzică
share

La Rotterdam Ahoy, Roxen și cei cinci dansatori care completează show-ul României au urcat pentru prima dată pe scena Eurovision 2021 pentru a repeta performance-ul „Amnesia”.

După primele reacții, Roxen cu „Amnesia” are șanse mari pentru calificarea în Marea Finală Eurovision 2021.

„Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ și nu e loc de greșeală. Sunt fericită pentru că mi-a ieșit totul așa cum îmi doream, așa cum ne-am pregătit de la București și asta îmi dă încredere de aici înainte. La următoarea repetiție vom corecta ultimele detalii,iar show-ul României va fi memorabil”, spune Roxen.

Imagini de la prima repetiție a susinută de Roxen la Eurovision 2021 vezi aici:

https://www.youtube.com/watch?v=t4uvO6xFC-U

Conceptul show-ului aduce în față povestea unei fete singure, care se luptă cu interiorul ei, cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior. Cu toate că este în permanență înconjurată de temeri, care dețin controlul asupra ei, artista reușește să se elibereze de ele, recâștigă controlul și devine din ce în ce mai puternică și încrezătoare în forțele sale.

„Amnesia” este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard”. Piesa dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă, iar ritmul ei dă curaj și puterea de a merge mai departe, depășind orice obstacol sau frică.

Roxen a avut și prima întâlnire cu presa acreditată la eveniment și o serie de interviuri. Pentru prima dată în istoria Eurovision, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, jurnaliștii au participat atât fizic, cât și online, la conferință și la interviurile one-to-one.

„Am reușit să aducem pe scena Eurovision un fusion de talent, energie, culori și emoție, care vor deschide drum, mesajului nostru, spre inima fiecărui fan”, i-a asigurat Roxen, la capătul unei zile încărcată de evenimente.

„Am fost atât de emoționată când am urcat pe scenă, încât mi-au dat lacrimile și m-am luptat cu ele pe parcursul primului take”, a spus Roxen, jurnaliștilor, după prima repetiție oficială pe scena Eurovision 2021.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai.

La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă – alături de România – alte 38 de țări. Atât semifinalele, cât şi finala internaţională a ESC 2021 vor fi transmise live pe TVR.

Cum a ajuns Roxen la Eurovision 2021

Fiind desemnată reprezentantă a României la ediția din 2020 a competiției Eurovision, Roxen a lansat 5 piese pentru selecția națională, piesa ”Alcohol You” fiind desemnată câștigătoare. Din cauza pandemiei COVID-19, competiția Eurovision 2020 a fost anulată, însă Roxen a rămas reprezentata României pentru ediția din 2021 de la Rotterdam, cu o nouă piesă: „Amnesia”.

Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului Eurovision, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

FOTO: EBU / Thomas Hanses / TVR

Articole similare

Decizie EBU: Ucraina nu va organiza Eurovision 2023. Marea Britanie ar putea găzdui ediția de anul u...

Concursul Eurovision 2023 nu va fi găzduit de Ucraina, țara care a câștigat ediția de anul acesta, a...

Kalush Orchestra a obținut 900.000 de dolari pentru trofeul de la Eurovision. Banii vor finanța achi...

Trupa ucraineană Kalush Orchestra a vândut la licitaţie trofeul Eurovision, recent câștigat, scrie e...

Gina Felea reacționează la piesele de la Eurovision 2022 | Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...