Confidenţialitate

Contul de Instagram a lui Kanye West a fost restricționat pentru 24 de ore

Celebrități, CoolNews
share

Ye, cunoscut anterior drept Kanye West, a fost restricționat pe Instagram pentru 24 de ore, scrie Billboard. Postările recente ale rapperului au încălcat politicile Instagram privind discursul instigator la ură și hărțuirea.

Un reprezentant al Meta (fostă Facebook, Inc., care este organizația mamă a Instagram) a declarat pentru TMZ: „Contul @kanyewest a fost restricționat timp de 24 de ore, ceea ce înseamnă că Ye nu poate posta, comenta și trimite mesaje, printre alte acțiuni, pe platforma de socializare.

În timp ce contul său rămâne activ, anumite postări au fost șterse, inclusiv insulte rasiale repetate la adresa lui Trevor Noah, gazda Daily Show. Cele mai multe postări sunt cu și despre Pete Davidson, actualul iubit al soției lui West, Kim Kardashian. El îl numește pe comediant „Skete” și spune că „o va face pe mama copiilor mei să se drogheze. Este în dezintoxicare la fiecare 2 luni”.

De asemenea, l-a rugat pe scriitorul SNL Dave Sirus să îl ajute pe comediant să scrie glume mai bune. Rapperul a făcut referire și la tatuajul lui Davidson cu Hillary Clinton, pe care Ye l-a postat anterior (și l-a șters de atunci).

Restricționarea contului de Instagram este doar o mică parte din tot scandalul care a apărut după ce Kim Kardashian a depus acum aproape un an. Un judecător din Los Angeles a declarat-o legal necăsătorită la începutul acestei luni, după ce ea a cerut o separare rapidă în decembrie, față de care rapperul a depus obiecții în februarie. Ea s-a plâns judecătorului Steve Cochran că Ye a răspândit „informații greșite” despre problemele de familie cu izbucnirile sale pe rețelele de socializare, despre care ea susține că i-au cauzat „stres emoțional”.

Articole similare

Un studio din Londra îndepărtează gratuit tatuajele cu Kanye West

Un studio de îndepărtare a tatuajelor din Londra oferă eliminarea gratuită a tatuajelor Kanye West, ...

Kanye West: „Îl iubesc pe Hitler”. Elon Musk i-a suspendat contul de Twitter

Kanye West a fost suspendat de pe Twitter și este acuzat că a „incitat la violență” în urma unor twe...

Fanii lui Kanye West strâng donații pentru a-i reda statutul de miliardar

După ce Adidas a renunțat la contractul cu Kanye West din cauza repetatelor sale comentarii antisemi...