Contul de Instagram a lui Kanye West a fost restricționat pentru 24 de ore

Celebrități, CoolNews
share

Ye, cunoscut anterior drept Kanye West, a fost restricționat pe Instagram pentru 24 de ore, scrie Billboard. Postările recente ale rapperului au încălcat politicile Instagram privind discursul instigator la ură și hărțuirea.

Un reprezentant al Meta (fostă Facebook, Inc., care este organizația mamă a Instagram) a declarat pentru TMZ: „Contul @kanyewest a fost restricționat timp de 24 de ore, ceea ce înseamnă că Ye nu poate posta, comenta și trimite mesaje, printre alte acțiuni, pe platforma de socializare.

În timp ce contul său rămâne activ, anumite postări au fost șterse, inclusiv insulte rasiale repetate la adresa lui Trevor Noah, gazda Daily Show. Cele mai multe postări sunt cu și despre Pete Davidson, actualul iubit al soției lui West, Kim Kardashian. El îl numește pe comediant „Skete” și spune că „o va face pe mama copiilor mei să se drogheze. Este în dezintoxicare la fiecare 2 luni”.

De asemenea, l-a rugat pe scriitorul SNL Dave Sirus să îl ajute pe comediant să scrie glume mai bune. Rapperul a făcut referire și la tatuajul lui Davidson cu Hillary Clinton, pe care Ye l-a postat anterior (și l-a șters de atunci).

Restricționarea contului de Instagram este doar o mică parte din tot scandalul care a apărut după ce Kim Kardashian a depus acum aproape un an. Un judecător din Los Angeles a declarat-o legal necăsătorită la începutul acestei luni, după ce ea a cerut o separare rapidă în decembrie, față de care rapperul a depus obiecții în februarie. Ea s-a plâns judecătorului Steve Cochran că Ye a răspândit „informații greșite” despre problemele de familie cu izbucnirile sale pe rețelele de socializare, despre care ea susține că i-au cauzat „stres emoțional”.

Articole similare

Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Oprah s-au fotografiat împreună la petrecerea unei românce

Sofia Vergara, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Oprah și multe alte vedete au celebrat în weekend cea...

[BREAKFAST] O coreeancă a investit 50.000 de lire în operații pentru a semăna cu Kim Kardashian încâ...

Cherri Lee, în vârstă de 28 de ani, a crescut idolatrizând familia Kardashian – și s-a îndrăgostit d...

Kanye West s-a căsătorit în secret, la două luni după divorțul de Kim Kardashian. Cine este noua lui...

Bianca Censori, designer la compania Yeezy, este femeia cu care, potrivit presei americane și celei ...