Contul de Instagram a lui Kanye West a fost restricționat pentru 24 de ore

Celebrități, CoolNews
share

Ye, cunoscut anterior drept Kanye West, a fost restricționat pe Instagram pentru 24 de ore, scrie Billboard. Postările recente ale rapperului au încălcat politicile Instagram privind discursul instigator la ură și hărțuirea.

Un reprezentant al Meta (fostă Facebook, Inc., care este organizația mamă a Instagram) a declarat pentru TMZ: „Contul @kanyewest a fost restricționat timp de 24 de ore, ceea ce înseamnă că Ye nu poate posta, comenta și trimite mesaje, printre alte acțiuni, pe platforma de socializare.

În timp ce contul său rămâne activ, anumite postări au fost șterse, inclusiv insulte rasiale repetate la adresa lui Trevor Noah, gazda Daily Show. Cele mai multe postări sunt cu și despre Pete Davidson, actualul iubit al soției lui West, Kim Kardashian. El îl numește pe comediant „Skete” și spune că „o va face pe mama copiilor mei să se drogheze. Este în dezintoxicare la fiecare 2 luni”.

De asemenea, l-a rugat pe scriitorul SNL Dave Sirus să îl ajute pe comediant să scrie glume mai bune. Rapperul a făcut referire și la tatuajul lui Davidson cu Hillary Clinton, pe care Ye l-a postat anterior (și l-a șters de atunci).

Restricționarea contului de Instagram este doar o mică parte din tot scandalul care a apărut după ce Kim Kardashian a depus acum aproape un an. Un judecător din Los Angeles a declarat-o legal necăsătorită la începutul acestei luni, după ce ea a cerut o separare rapidă în decembrie, față de care rapperul a depus obiecții în februarie. Ea s-a plâns judecătorului Steve Cochran că Ye a răspândit „informații greșite” despre problemele de familie cu izbucnirile sale pe rețelele de socializare, despre care ea susține că i-au cauzat „stres emoțional”.

Articole similare

Kanye West se gândește la o carieră în lumea filmelor pentru adulți

Kanye West a declarat de mai multe ori că dependența sa de pornografie i-a „distrus” familia. Acum p...

Kim Kardashian în ipostaze romantice alături de noul ei partener. Cei doi nu își mai ascund relația...

După divorțul de Kanye West în 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasă în liniște, cu exce...

Kanye West nu va mai candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, la alegerile din 2024

Vești mai puțin bune pentru fanii lui Kanye West, sau pentru cei care așteptau să-l vadă pe artist p...