Confidenţialitate

Concertele mici ar putea reveni în Spania în luna iunie

Muzică
share

Concertele s-ar putea întoarce în Spania în condițiile în care planul de relaxare format din patru faze va avea rezultate pozitive.

Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că scopul relaxării graduale privind carantina este de a ajunge la un altfel de „normal” până la finalul lunii iunie.

Pe 11 mai ar trebui să intre in vigoare prima fază a relaxării, în care restaurantele și barurile care au terase ar putea avea voie să folosească 30% din acel spațiu, fără să le dea voie clienților să intre înăuntru.

Dacă trec două săptămâni și o regiune împlinește anumite criterii, a doua fază va putea intra în vigoare. Evenimentele culturale, printre care și concertele, vor putea fi susținute atât în spațiile închise(cât timp nu depășesc 50 de participanți), dar și în spațiile deschise(cât timp nu depășesc 400 de participanți), dar respectând măsurile de distanțare socială.

Pe la mijlocul lunii iunie ar trebui să intre în vigoare a treia fază a relaxării, iar anumite restricții privind barurile sau teatrele vor fi ridicate, păstrând, totuși, o limită a participanților.

 

Articole similare

Peste 30 de infractori, majoritatea români, prinși în Spania că cereau avans pentru mașini second-ha...

Un grup internațional de infractori, format din peste 30 de persoane, majoritatea români din Vâlcea,...

Amenzi de până la 785 de dolari pentru cei care urinează în mare

Un oraș din Spania a interzis oficial urinatul în mare și astfel devine o infracțiune, iar oricine e...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...