Confidenţialitate

Concertele mici ar putea reveni în Spania în luna iunie

Muzică
share

Concertele s-ar putea întoarce în Spania în condițiile în care planul de relaxare format din patru faze va avea rezultate pozitive.

Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că scopul relaxării graduale privind carantina este de a ajunge la un altfel de „normal” până la finalul lunii iunie.

Pe 11 mai ar trebui să intre in vigoare prima fază a relaxării, în care restaurantele și barurile care au terase ar putea avea voie să folosească 30% din acel spațiu, fără să le dea voie clienților să intre înăuntru.

Dacă trec două săptămâni și o regiune împlinește anumite criterii, a doua fază va putea intra în vigoare. Evenimentele culturale, printre care și concertele, vor putea fi susținute atât în spațiile închise(cât timp nu depășesc 50 de participanți), dar și în spațiile deschise(cât timp nu depășesc 400 de participanți), dar respectând măsurile de distanțare socială.

Pe la mijlocul lunii iunie ar trebui să intre în vigoare a treia fază a relaxării, iar anumite restricții privind barurile sau teatrele vor fi ridicate, păstrând, totuși, o limită a participanților.

 

Articole similare

Un angajat destituit din funcție a avariat cu excavatorul 69 de mașini noi

Începutul de an a fost extrem de interesant pentru un angajat Mercedes din Spania. Acesta a fost ...

COVID-19: Concert-experiment în Barcelona, cu 1.000 de oameni!

În Barcelona a avut loc un concert-experiment la care s-au adunat aproape 1.000 de oameni, fără să s...

Guvernul Spaniei se gândește să lase doar 4 zile de muncă pe săptămână

Eheee.. dacă vă imaginați că săptămâna de lucru de 4 zile e un vis frumos.. luați-o pe-asta: Guve...