Confidenţialitate

Concertele mici ar putea reveni în Spania în luna iunie

Muzică
share

Concertele s-ar putea întoarce în Spania în condițiile în care planul de relaxare format din patru faze va avea rezultate pozitive.

Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că scopul relaxării graduale privind carantina este de a ajunge la un altfel de „normal” până la finalul lunii iunie.

Pe 11 mai ar trebui să intre in vigoare prima fază a relaxării, în care restaurantele și barurile care au terase ar putea avea voie să folosească 30% din acel spațiu, fără să le dea voie clienților să intre înăuntru.

Dacă trec două săptămâni și o regiune împlinește anumite criterii, a doua fază va putea intra în vigoare. Evenimentele culturale, printre care și concertele, vor putea fi susținute atât în spațiile închise(cât timp nu depășesc 50 de participanți), dar și în spațiile deschise(cât timp nu depășesc 400 de participanți), dar respectând măsurile de distanțare socială.

Pe la mijlocul lunii iunie ar trebui să intre în vigoare a treia fază a relaxării, iar anumite restricții privind barurile sau teatrele vor fi ridicate, păstrând, totuși, o limită a participanților.

 

Articole similare

Triatlonul de la Santander: Un sportiv a văzut că un concurent a greșit drumul. L-a așteptat şi l-a ...

Un moment impresionant s-a petrecut în weekend, în Spania, la Triatlonul de la Santander. Sportiv...

Autoritățile s-au răzgândit: Spania nu mai intră pe lista galbenă

Autoritățile din România au decis să elimine Spania din lista galbenă a țărilor pentru care se impun...

Spania intră de astăzi pe lista galbenă a țărilor. Persoanele care ajung în țară vor trebui să stea ...

Țările din vestul Europei par să experimenteze un nou val de infectări cu noul coronavirus. Astfel, ...