Confidenţialitate

Concertele mici ar putea reveni în Spania în luna iunie

Muzică
share

Concertele s-ar putea întoarce în Spania în condițiile în care planul de relaxare format din patru faze va avea rezultate pozitive.

Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că scopul relaxării graduale privind carantina este de a ajunge la un altfel de „normal” până la finalul lunii iunie.

Pe 11 mai ar trebui să intre in vigoare prima fază a relaxării, în care restaurantele și barurile care au terase ar putea avea voie să folosească 30% din acel spațiu, fără să le dea voie clienților să intre înăuntru.

Dacă trec două săptămâni și o regiune împlinește anumite criterii, a doua fază va putea intra în vigoare. Evenimentele culturale, printre care și concertele, vor putea fi susținute atât în spațiile închise(cât timp nu depășesc 50 de participanți), dar și în spațiile deschise(cât timp nu depășesc 400 de participanți), dar respectând măsurile de distanțare socială.

Pe la mijlocul lunii iunie ar trebui să intre în vigoare a treia fază a relaxării, iar anumite restricții privind barurile sau teatrele vor fi ridicate, păstrând, totuși, o limită a participanților.

 

Articole similare

Concertele mici ar putea reveni în Spania în luna iunie

Concertele s-ar putea întoarce în Spania în condițiile în care planul de relaxare format din patru f...

VIRAL: Polițiștii spanioli le cântă din stradă oamenilor aflați la geamuri sau balcoane

Vremurile de criză necesită soluții de criză. Spania este în carantină națională, asta înseamnă că c...

Un spaniol s-a costumat în dinozaur ca să fenteze carantina - VIDEO

Un bărbat din Spania trebuia să ducă gunoiul, dar, ca să nu riște aiurea să dea nas în nas cu virusu...