Cine este Jaeden Lieberher, din filmul horror ”IT”

Celebrități, CoolNews
share

Între actorii care-ți vor rămâne în minte după ce vezi filmul horror ”IT” este și Jaeden Lieberher. Are 14 ani și deja două premii, printre care și ”Best Performance by a Youth in a Lead or Supporting Role” pentru rolul din ”St. Vincent” la Phoenix Film Critics Society Awards.

Poate pentru că își intră foarte bine în rol sau poate doar pentru că are ochii verzi și marcheză fain finalul filmului ”IT”, Jaeden Lieberher are toate șansele să devină unul dintre puștii cu o carieră frumoasă.

Jaeden Lieberher a jucat recent rolul principal în thrillerul dramatic al lui Colin Trevorrow, “The Book of Henry,” alături de Jacob Tremblay, Maddie Ziegler și Naomi Watts.

În 2016, Lieberher a jucat în două filme aclamate de critici: thrillerul dramatic SF regizat de Jeff Nichols “Midnight Special,” alături de Michael Shannon, și în “The Confirmation” de Bob Nelson, alături de Clive Owen. În anul precedent, a jucat în “Aloha,” regizat de Cameron Crowe, cu Bradly Cooper, Emma Stone și Rachel McAdams.

Pe lângă munca sa din filme, Jaeden Lieberher a avut un rol episodic în serialul Showtime premiat, “Masters of Sex,” în rolul fiului doctorului William Masters, jucat de Michael Sheen.

Articole similare

Cât de horror este ”The Snowman”?

Chiar vineri, 13, a intrat și în cinematografele de la noi filmul ”The Snowman”. L-am pus în lista d...

”Jigsaw: Moștenirea”, vine pe 27 octombrie în cinema - VIDEO

Poate cel mai horror film la care te poți uita la cinema, ”Jigsaw: Moștenirea” ajunge și în România ...

Burger King Rusia cere interzicerea filmului "It"

Restaurantul fast-food Burger King Rusia a cerut ca filmul "It" să fie interzis în ţară pe motiv că ...