Confidenţialitate

”IT” a pregătit un spectacol terifiant la cinema – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Să nu țipi în sala de cinema și să nu arunci cu pop-corn-ul în sus! Horror-ul „IT” este bazat pe celebrul roman omonim de Stephen King, care şi-a înfricoşat zeci de ani cititorii şi va putea fi vizionat în premieră pe marile ecrane din 8 septembrie.

Filmul urmărește povestea a șapte tineri marginalizați din orășelul Derry (Maine), care își spun „Clubul Rataţilor”. Dintr-un motiv sau altul, fiecare dintre aceștia a fost exclus din colectivitate, însă toţi sunt ţinta bătăușilor din şcoală… și au văzut cum propriile temeri se materializează în forma unui prădător antic care își schimbă forma şi pe care l-au numit „IT”.

Încă de la început, orașul Derry a fost locul de vânătoare al entității, ieșind la suprafață din canal la fiecare 27 de ani pentru a se hrăni cu fricile prăzii: copiii locali. Deveniţi prieteni în urma unei veri terifiante, dar și palpitante, „Ratații” formează o legătură strânsă pentru a reuși să își depășească frica și să oprească ciclul de crime care a început într-o zi ploioasă, cu un băieţel care urmărea o barcă de hârtie în timp ce cădea într-un canal direct în mâinile Clovnului Pennywise.

În „IT” joacă Bill Skarsgård („Allegiant,” „Hemlock Grove”) în rolul lui Pennywise, personajul negativ din poveste.

Actorii din rolurile principale sunt Jaeden Lieberher („Midnight Special”), Jeremy Ray Taylor („Alvin și veverițele: Marea aventură”), Sophia Lillis („37”), Finn Wolfhard (serialul „Stranger Things”), Wyatt Oleff („Gardienii Galaxiei”), Chosen Jacobs (viitorul film „Cops and Robbers”), Jack Dylan Grazer („Tales of Halloween”), Nicholas Hamilton („Captain Fantastic”) și Jackson Robert Scott, aflat la debut.

Publicat în 1986, romanul „IT” al lui Stephen King a devenit rapid un clasic. Povestea continuă să fie una dintre cele mai importante lucrări ale acestui maestru al horror-ului literar şi să inspire numeroase filme şi seriale de televiziune şi în prezent.

Muschietti a regizat “IT” pornind de la un scenariu scris de Chase Palmer, Cary Fukunaga și Gary Dauberman, bazat pe romanul lui King.

Articole similare

Un nou film „Resident Evil” în cinematografe din Noiembrie [VIDEO]

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, este numele noului film din celebra serie care va apărea în ...

O nouă trilogie ”The Exorcist”, cu Ellen Burstyn şi Leslie Odom Jr.

Universal vrea să continue povestea din filmul horror ”The Exorcist” într-o trilogie pentru care plă...

A apărut trailerul oficial ”American Horror Storys” (VIDEO)

Fanii genului horor au parte de un trailer oficial pentru noul sezon ”American Horror Storys”. Un no...