Cine este Armin van Buuren?

A State of Trance
share

Armin van Buuren a debutat în carieră ca muzician profesionist, în ciuda faptului că îşi promisese o carieră în avocatură, în ţara de origine, unde şi-a obţinut diploma în anul 2004.

Armin a început să lucreze ca DJ într-un club de noapte, numit Nexus, în paralel, urmând şi studiile la Facultatea de Drept. În această perioadă a reuşit să-şi mute echipamentele de studio din dormitor, într-un studio adevărat. Primele track-uri produse de van Buuren, au fost “Touch Me” şi “Communication”. Acest moment a fost extrem de important pentru viitorul DJ-ului, care şi-a stabilit un motto personal: “Don’t be a prisoner of your own style.”

Ceva mai târziu, într-un interviu pentru DJ Mag, Armin declara: “Stilul meu este euforic, uplifting, melodic, libertin şi energetic”.

A lansat şi un show radio – A State Of Trance – care, conceptual, propune producţii din sfera muzicii trance, dar şi din alte stiluri ale muzicii electronice.

A reusit performanţa de a menţine show-ul în difuzare timp de 7 ani – în mai 2008, episodul 350 din ASOT, a împlinit 7 ani de existenţă.

În octombrie 2002, van Buuren a fost votat NO 5 DJ în DJ Magazine Top 100. În anii următori a urcat pe locul 3, poziţie pe care şi-a păstrat-o timp de 3 ani la rând. Talentul său de DJ l-a adus pe cea de-a doua poziţie a clasamentului, în anul 2006, imediat după Paul Van Dyk… în 2007 Armin este votat NO 1, de cititorii DJ Mag.

În data de 12 ianuarie 2008, Armin van Buuren a fost recompensat cu “Buma Cultuur Pop Award”, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în Olanda.

Spre deosebire de alți artiști, van Buuren nu încearcă să se potrivească într-o anume cultură sacrificând elementele stilului trance.

Pe data de 18 septembrie 2009, van Buuren s-a căsătorit cu Erika van Thiel, cu care avea o relație de nouă ani. Fiica lor, Fenna, s-a născut în iulie 2011. Armin a anunțat doar cu câteva ore înainte de a urca pe scena festivalului Tomorrowland, în 27 iulie 2013, că soția sa a adus pe lume un fiu, Remy.

În 2011, van Buuren a primit titlul de Ofiter al Ordinului de Orania-Nassau (ordin militar si civil creat în 1982), pentru serviciile sale în domeniul muzicii.

Virgin Radio Romania va transmite LIVE, dance event-ul în care, muzica electronică, este celebrată la nivel universal: sâmbăta 18 februarie, ora 21.00, @ Jaarbeurs, Utrecht, (Olanda)

A State Of Trance 800 LIVE: 10 ore, 4 arene, un singur arsenal masiv de DJ-ii. Fii alături de Armin van Buuren și headlineri stelari pentru a celebra ediția cu numărul 800 a ASOT.

Enjoy The SHOW!

Articole similare

Armin van Buuren părăsește TOP 3 DJ în 2018

Surpriză maximă în clasamentul celor mai buni DJ din 2018 realizat de DJ MAG. Pentru al treilea a...

Armin van Buuren a lansat ”Wild Wild Son” - VIDEO

Armin van Buuren a prezentat în premieră world wide single-ul Wild Wild Son. S-a întâmplat joi seară...

THE KING IS HERE: The State Of Trance by Armin van Buuren se va auzi la Virgin Radio Romania

Hei, salut! Îți pare rău pentru faptul că nu l-ai auzit LIVE pe Armin van Buuren la UNTOLD? Noi r...
X