Confidenţialitate

Cine este Armin van Buuren?

A State of Trance
share

Armin van Buuren a debutat în carieră ca muzician profesionist, în ciuda faptului că îşi promisese o carieră în avocatură, în ţara de origine, unde şi-a obţinut diploma în anul 2004.

Armin a început să lucreze ca DJ într-un club de noapte, numit Nexus, în paralel, urmând şi studiile la Facultatea de Drept. În această perioadă a reuşit să-şi mute echipamentele de studio din dormitor, într-un studio adevărat. Primele track-uri produse de van Buuren, au fost “Touch Me” şi “Communication”. Acest moment a fost extrem de important pentru viitorul DJ-ului, care şi-a stabilit un motto personal: “Don’t be a prisoner of your own style.”

Ceva mai târziu, într-un interviu pentru DJ Mag, Armin declara: “Stilul meu este euforic, uplifting, melodic, libertin şi energetic”.

A lansat şi un show radio – A State Of Trance – care, conceptual, propune producţii din sfera muzicii trance, dar şi din alte stiluri ale muzicii electronice.

A reusit performanţa de a menţine show-ul în difuzare timp de 7 ani – în mai 2008, episodul 350 din ASOT, a împlinit 7 ani de existenţă.

În octombrie 2002, van Buuren a fost votat NO 5 DJ în DJ Magazine Top 100. În anii următori a urcat pe locul 3, poziţie pe care şi-a păstrat-o timp de 3 ani la rând. Talentul său de DJ l-a adus pe cea de-a doua poziţie a clasamentului, în anul 2006, imediat după Paul Van Dyk… în 2007 Armin este votat NO 1, de cititorii DJ Mag.

În data de 12 ianuarie 2008, Armin van Buuren a fost recompensat cu “Buma Cultuur Pop Award”, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în Olanda.

Advertisement

Spre deosebire de alți artiști, van Buuren nu încearcă să se potrivească într-o anume cultură sacrificând elementele stilului trance.

Pe data de 18 septembrie 2009, van Buuren s-a căsătorit cu Erika van Thiel, cu care avea o relație de nouă ani. Fiica lor, Fenna, s-a născut în iulie 2011. Armin a anunțat doar cu câteva ore înainte de a urca pe scena festivalului Tomorrowland, în 27 iulie 2013, că soția sa a adus pe lume un fiu, Remy.

În 2011, van Buuren a primit titlul de Ofiter al Ordinului de Orania-Nassau (ordin militar si civil creat în 1982), pentru serviciile sale în domeniul muzicii.

Virgin Radio Romania va transmite LIVE, dance event-ul în care, muzica electronică, este celebrată la nivel universal: sâmbăta 18 februarie, ora 21.00, @ Jaarbeurs, Utrecht, (Olanda)

A State Of Trance 800 LIVE: 10 ore, 4 arene, un singur arsenal masiv de DJ-ii. Fii alături de Armin van Buuren și headlineri stelari pentru a celebra ediția cu numărul 800 a ASOT.

Enjoy The SHOW!

Articole similare

Armin van Buuren a fost numit "Global Oceans Ambassador for the World Wide Fund for Nature"

Unul dintre cei mai influenți artiști din scena Electronic Dance Music, olandezul Armin van Buuren, ...

Armin van Buuren prezinta THIS IS ME

"It's time to tell you my whole story. All of it." Dupa doua saptamani de teasing a venit si mome...

Armin van Buuren și recitalul de la UNTOLD 2019 domină topul Billboard al celor mai urmărite LIVE-ur...

Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren, de la ediția aniversară a festivalului UNTOLD, ...