Cine este Armin van Buuren?

A State of Trance
share

Armin van Buuren a debutat în carieră ca muzician profesionist, în ciuda faptului că îşi promisese o carieră în avocatură, în ţara de origine, unde şi-a obţinut diploma în anul 2004.

Armin a început să lucreze ca DJ într-un club de noapte, numit Nexus, în paralel, urmând şi studiile la Facultatea de Drept. În această perioadă a reuşit să-şi mute echipamentele de studio din dormitor, într-un studio adevărat. Primele track-uri produse de van Buuren, au fost “Touch Me” şi “Communication”. Acest moment a fost extrem de important pentru viitorul DJ-ului, care şi-a stabilit un motto personal: “Don’t be a prisoner of your own style.”

Ceva mai târziu, într-un interviu pentru DJ Mag, Armin declara: “Stilul meu este euforic, uplifting, melodic, libertin şi energetic”.

A lansat şi un show radio – A State Of Trance – care, conceptual, propune producţii din sfera muzicii trance, dar şi din alte stiluri ale muzicii electronice.

A reusit performanţa de a menţine show-ul în difuzare timp de 7 ani – în mai 2008, episodul 350 din ASOT, a împlinit 7 ani de existenţă.

În octombrie 2002, van Buuren a fost votat NO 5 DJ în DJ Magazine Top 100. În anii următori a urcat pe locul 3, poziţie pe care şi-a păstrat-o timp de 3 ani la rând. Talentul său de DJ l-a adus pe cea de-a doua poziţie a clasamentului, în anul 2006, imediat după Paul Van Dyk… în 2007 Armin este votat NO 1, de cititorii DJ Mag.

În data de 12 ianuarie 2008, Armin van Buuren a fost recompensat cu “Buma Cultuur Pop Award”, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în Olanda.

Spre deosebire de alți artiști, van Buuren nu încearcă să se potrivească într-o anume cultură sacrificând elementele stilului trance.

Pe data de 18 septembrie 2009, van Buuren s-a căsătorit cu Erika van Thiel, cu care avea o relație de nouă ani. Fiica lor, Fenna, s-a născut în iulie 2011. Armin a anunțat doar cu câteva ore înainte de a urca pe scena festivalului Tomorrowland, în 27 iulie 2013, că soția sa a adus pe lume un fiu, Remy.

În 2011, van Buuren a primit titlul de Ofiter al Ordinului de Orania-Nassau (ordin militar si civil creat în 1982), pentru serviciile sale în domeniul muzicii.

Virgin Radio Romania va transmite LIVE, dance event-ul în care, muzica electronică, este celebrată la nivel universal: sâmbăta 18 februarie, ora 21.00, @ Jaarbeurs, Utrecht, (Olanda)

A State Of Trance 800 LIVE: 10 ore, 4 arene, un singur arsenal masiv de DJ-ii. Fii alături de Armin van Buuren și headlineri stelari pentru a celebra ediția cu numărul 800 a ASOT.

Enjoy The SHOW!

Articole similare

A apăru vlogul lui Armin van Buuren de la UNTOLD 2018

Pentru cei care încă nu știu, Armin van Buuren are un vlog de ceva timp, iar episodul 61 este dedica...

Armin Van Buuren: Iubesc ţara asta, mă simt minunat să fiu din nou aici

Luni, mult după ce soarele a răsărit, după ora 9:00, Armin van Buuren și-a încheiat setul și a pus c...

Armin Van Buuren, la finalul celor 7 ore de mixat: "Singurul motiv pentru care fac asta sunteți voi"...

Luni, mult după ce soarele a răsărit, după ora 9:00, Armin van Buuren și-a încheiat setul și a pus c...
X