Armin van Buuren și Stuard Crichton, o colaborare care a dus la apariția unui nou hit – „Dayglow”

CoolNews, Muzică
share

Armin van Buuren încheie prima lună din 2023 cu un nou hit care va face înconjurul lumii, „Dayglow”. De această dată, îndrăgitul DJ a colaborat cu Stuart Crichton, cântăreț și compozitor din Scoția, care și-a pus amprenta pe piesă prin intermediul vocii sale inconfundabile și al versurilor sensibile. 

Cu o voce care te transpune în mijlocul unei povești, captivând audiența fără prea mari eforturi, și cu ritmuri care susțin fiecare notă și fiecare pas dintr-o idilă transpusă pe muzică, „Dayglow” este genul de piesă care îți va lumina ziua, cât și drumul pe care ai pornit, de mână cu persoana iubită.

„Dayglow” este o piesă care se regăsește în partea a treia a trilogiei „Feel Again”, semnată de Armin van Buuren. „Dayglow”  va fi, fără dar și poate, o prezență constantă la festivalurile din întreaga lume.

 

Despre Armin van Buuren

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. În prezent, acesta are șapte albume lansate și continuă să își cultive o comunitate masivă la nivel mondial prin intermediul show-ului său radiofonic „A State of Trance”, care ajunge, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări.

Mai mult, Armin van Buuren este prezent la zeci până la de sute evenimente în fiecare an, în cadrul unor locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia). Numai în vara anului 2022, Armin van Buuren a reușit să restabilească legătura cu fanii prin intermediul a peste 30 de spectacole.

Artistul marchează al 21-lea an în care se află în top 5 DJ din lume, fiind #5 DJ și #1 Trance DJ în Top 100 DJMag. De altfel, acesta a fost numit cel mai bun DJ din lume de cinci ori, până în prezent.

 

Despre Stuart Crichton

Stuart Crichton este cunoscut în industria muzicală nu doar pentru vocea sa, ci și pentru calitățile sale de compozitor. Astfel, acesta este mintea creatoare din spatele unor piese lansate de artiști precum Kesha, Backstreet Boys, Tiesto, Kygo și Selena Gomez.

Articole similare

Armin van Buuren lansează „Easy To Love” - o piesă care scoate la iveală o altă abordare muzicală a ...

Armin van Buuren colaborează cu alți doi artiști de renume, DJ-ul Matoma și compozitorul american Te...

Armin van Buuren colaborează cu duoul Cosmic Gate pentru imnul ASOT 2023: „REFLEXION”

Regele muzicii trance, Armin van Buuren, face echipă cu duoul german Cosmic Gate pentru imnul ASOT 2...

Armin van Buuren lansează „Computers Take Over The World”, prima piesă creată cu ajutorul inteligenț...

Armin van Buuren lansează vineri, 9 septembrie, „Computers Take Over The World”, o piesă inedită, ca...