Confidenţialitate

CIFRELE UNUI FENOMEN GLOBAL – La Casa de Papel devine unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză de pe Netflix

CoolNews, Filme
share

Netflix a confirmat că cele cinci sezoane din La Casa de Papel au acumulat 6.7 miliarde de ore de vizionare, făcându-l unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză de pe Netflix.

2.000 de minute de ficțiune și două jafuri mai târziu, fanii La Casa de Papel au ascultat (și au cântat cu siguranță) Bella Ciao de 6 ori, s-au bucurat de râsul lui Denver de aproximativ 55 de ori și au văzut cum Profesorul și-a aranjat ochelarii pe nas în 45 de momente.

Efortul de producție al acestui serial de ficțiune spaniol, creat de Álex Pina și produs de Vancouver Media, a fost masiv. În ultimii ani, peste 1.000 de oameni au lucrat la La Casa de Papel, cu filmări în 300 de locații din 7 țări. Au fost produse în total 600 de salopete roșii, 140.000.000 de bancnote au fost aruncate în aer și aproape 1.000 de milioane de euro au fost „furate”.

7 pași care te vor face să te simți parte din gașca La Casa de Papel!

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze producții care să se distingă de restul. De la lansare, a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cea mai nouă din portofoliu.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 222 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje și jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Articole similare

VIDEO Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani dezvăluie un trailer plin de vedete

Tudum s-a întors! Sâmbătă, 24 septembrie, fanii Netflix vor avea parte de cinci evenimente pline de ...

Regizorul fenomenului La Casa de Papel pregătește un nou serial inspirat de pandemie

Alex Pina, creatorul serialului La Casa de Papel, și-a reînnoit contractul cu Netflix și lucrează de...

7 pași care te vor face să te simți parte din gașca La Casa de Papel!

A doua parte din sezonul final al seriei epice La Casa de Papel, care a avut deja premiera pe 3 dece...