Confidenţialitate

CEL MAI SINGLE DINTRE PĂMÂNTENI, „meciul” care s-a sfârșit cu o cină între combatanți

Energia aia bună
share

Căutarea CELUI MAI SINGLE DINTRE PĂMÂNTENI, părea, la început destul de simplă. Cât de greu ar fi putut să fie să găsim un om care e atât de single, încât se vede și de pe.. Marte?

Ei bine, noi am găsit doi oameni extrem de single, Cristina, 29 de ani, București și Alex, 24 de ani, Constanța. Cei doi au fost favoriții publicului la votul pe Instagram, clasându-se pe locurile 1 și 2 în topul preferințelor.

Confruntarea finală a început cu un avantaj net pentru Alex, care ne-a impresionat atât cu pisica sa adoptată de pe stradă, dar și cu faptul că n-a mai avut o relație de peste 3 ani, ceea ce a dus instant scorul la 2-0.

“Nu știu exact, dar cert e că am schimbat vreo 3 mașini de atunci. Peste 3 ani de la ultima întâlnire.”, a răspuns Alex, iar în replică, Ionuț Bodonea i-a spus „Ori a trecut foarte mult timp, ori conduci foarte prost, una din două.”

Cristina a recuperat, în schimb, la întrebarea despre cuplurile pe stradă, această spunând că reacționează.. interesant:

„Eww. Singurul lucru bun din pandemia asta e că acum nu îi mai văd manifestându-se pe stradă. Când eram într-o relație eu nu făceam asta.

Desigur, lucrurile au mers mai departe, iar la întrebarea „Ce faci dacă ai două ore libere?„, Cristina ne-a mai oferit un răspuns ieșit din comun: „Când am două ore libere, de obicei după ora 9, fac curățenie. Eu sunt genul de om care la ora 10-11 șterge geamurile, iar dacă mai rămâne o oră după, mă bucur că n-am vreo pisică care să nu-mi strice curățenia.”

Legat de schimbatul lenjeriei de pat, pentru că nimeni nu poate aduce pe cineva nou în patul lui dacă lenjeria nu e fresh, Cristina spune că lenjeria se schimbă o dată la 2 săptămâni, iar mai des o face doar atunci când e răcită, pentru că acesta este singurul mod în care mai transpiră.

Confruntarea a mers mai departe, iar Cristina a egalat și a trimis „meciul” în prelungiri după ce ne-a spus că bărbatul ideal trebuie să fie aproape perfect. Și, desigur, cum ambii matinali Virgin Radio Romania sunt luați, această dorință este greu de îndeplinit.

Așa că, dragii moșului, povestea se apropie de final. Pentru că departajarea a fost, practic, imposibilă, cei doi protagoniști au ales să împartă premiul, cu o singură condiție: să iasă împreună la o cină. Nu neapărat romantică, dar, cine știe, poate anul viitor nu vom avea de ce să căutăm alt CEL MAI SINGLE DINTRE PĂMÂNTENI.

 

Articole similare

Cum poți vota concurenții de la CEL MAI SINGLE DINTRE PĂMÂNTENI. Pot câștiga 1000 de EURO

START VOT în competiția "CEL MAI SINGLE DINTRE PĂMÂNTENI"! 6 oameni single sunt în căutarea căii ...