Cel mai dramatic episod Game of Thrones aduce în luptă directă dragonii

CoolNews, Filme
share

Episodul 3 din ultimul sezon Game of Thrones este mai lung decât oricare de până acum, o oră și 20 de minute, și este intens de la un capăt până la altul. Ca să nu-ți dăm spoilere, îți spunem doar că este episodul în care se întâlesc toți dragonii în luptă.

Cel de al optulea sezon ”Game of Thrones” este anunţat drept cel mai scump din istoria serialelor TV, cu un buget de 15 milioane de dolari pe episod, respectiv 90 de milioane de dolari pentru cele şase episoade. O să simți din plin bugetul generos în efectele speciale din cel mai nou episod.

Între timp, fenomenul ”Game of Thrones” devine din ce în ce mai prezent în toată lumea. Oraşul spaniol Sevilia va găzdui primul congres internaţional ”Urzeala Tronurilor: Chei ale Umanităţii”, organizat de Universităţile Sevilia şi Pablo de Olavide, care va avea loc între 15 şi 18 mai. Printre participanţi se vor afla şi Elio M. García şi Linda Antonsson, coautori alături de G.R.R Martin la volumul “The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones” .

Articole similare

Acesta este serialul care a detronat Game of Thrones în topul IMDb - VIDEO

În timp ce mulți plâng încă după mega succesul ”Game of Thrones”, o altă producție marca HBO și Sky ...

Ce a înțeles Morgan Freeman din cele 8 sezoane de Game of Thrones - VIDEO

”Game of Thrones” va scrie istorie multă vreme de acum încolo. Serialul HBO cu cel mai mare succes a...

HBO, record de audiență cu finalul Game of Thrones - VIDEO

HBO a stabilit un nou record de audiență. Ultimul episod din ”Game of Thrones” a fost văzut de 19,3 ...
X