Cel mai dramatic episod Game of Thrones aduce în luptă directă dragonii

CoolNews, Filme
share

Episodul 3 din ultimul sezon Game of Thrones este mai lung decât oricare de până acum, o oră și 20 de minute, și este intens de la un capăt până la altul. Ca să nu-ți dăm spoilere, îți spunem doar că este episodul în care se întâlesc toți dragonii în luptă.

Cel de al optulea sezon ”Game of Thrones” este anunţat drept cel mai scump din istoria serialelor TV, cu un buget de 15 milioane de dolari pe episod, respectiv 90 de milioane de dolari pentru cele şase episoade. O să simți din plin bugetul generos în efectele speciale din cel mai nou episod.

Între timp, fenomenul ”Game of Thrones” devine din ce în ce mai prezent în toată lumea. Oraşul spaniol Sevilia va găzdui primul congres internaţional ”Urzeala Tronurilor: Chei ale Umanităţii”, organizat de Universităţile Sevilia şi Pablo de Olavide, care va avea loc între 15 şi 18 mai. Printre participanţi se vor afla şi Elio M. García şi Linda Antonsson, coautori alături de G.R.R Martin la volumul „The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones” .

Articole similare

HBO a anunțat continuare Game Of Thrones: House of the Dragon

HBO a anunțat astăzi faptul că seria Game of Thrones va continua cu "House of Dragons". Scenariul v...

Cine sunt marii câștigători ai Premiilor Emmy

Aseară în Statele Unite ale Americii au fost decernate Premiile Emmy, adică cele mai importante prem...

Record de nominalizări pentru Game of Thrones la Emmy

Ultimul sezon din Game of Thrones a primit 32 de nominalizări la cea de a 71-a ediție a galei premii...
X