Confidenţialitate

Cel mai apreciat DJ al lumii s-a despărțit de iubita Charelle Schriek

Muzică
share

Martin Garrix poate fi in zona de varf a clasamentului celor mai buni, bine platiti, apreciati DJ ai lumii, iar noua pozitionare in TOP 3 in clasamentul DJ MAG Top 100 vine sa confirme toate acestea lucruri, rar, in momentul in care vine vorba de viata personala, lucrurile nu sunt tocmai OK.
Dupa o relatie indelungata cu frumoasa Charelle Schriek cei doi s-au despartit. Intr-o postare pe contul de Instagram Garrix a spus:
„Dragostea inseamna sa iti doresti ce e mai bun pentru persoana pe care o iubesti”.

A fost un an destul de greu pentru proprietarul STMPD Records: recent si-a pierdut statutul de NO 1 DJ, a suferit o fractura la picior fiind nevoit sa utilizeze pentru mai multe luni o orteza, a inghitit o albina, dar chiar si in aceste conditii si-a continuat turneul mondial si a avut o aparitie memorabila in cadrul Amsterdam Dance Event, intr-un back-to-back special cu David Guetta si Tiesto. A avut timp si pentru munca in productie lansand cateva productii care au intrat in chart-urile dance: Summer Days, These Are The Times, No Sleep, Home sau recentul Used To Love la care a lucrat cu Dean Lewis.

Articole similare

UNTOLD anunță line up-ul

Primele nume de la Untold 2021, confirmate oficial!  Festivalul UNTOLD din acest an nu va avea loc î...

Martin Garrix are job nou

Martin Garrix este cel mai nou superstar care se alătură JBL ca ambasador global. Potrivit unui co...

3 ani de la lansarea Scared To Be Lonely - Martin Garrix & Dua Lipa

Doi dintre cei mai iubiți artiști din muzica electronică, Martin Garrix și Dua Lipa, marchează astaz...