Cel mai apreciat DJ al lumii s-a despărțit de iubita Charelle Schriek

Muzică
share

Martin Garrix poate fi in zona de varf a clasamentului celor mai buni, bine platiti, apreciati DJ ai lumii, iar noua pozitionare in TOP 3 in clasamentul DJ MAG Top 100 vine sa confirme toate acestea lucruri, rar, in momentul in care vine vorba de viata personala, lucrurile nu sunt tocmai OK.
Dupa o relatie indelungata cu frumoasa Charelle Schriek cei doi s-au despartit. Intr-o postare pe contul de Instagram Garrix a spus:
„Dragostea inseamna sa iti doresti ce e mai bun pentru persoana pe care o iubesti”.

A fost un an destul de greu pentru proprietarul STMPD Records: recent si-a pierdut statutul de NO 1 DJ, a suferit o fractura la picior fiind nevoit sa utilizeze pentru mai multe luni o orteza, a inghitit o albina, dar chiar si in aceste conditii si-a continuat turneul mondial si a avut o aparitie memorabila in cadrul Amsterdam Dance Event, intr-un back-to-back special cu David Guetta si Tiesto. A avut timp si pentru munca in productie lansand cateva productii care au intrat in chart-urile dance: Summer Days, These Are The Times, No Sleep, Home sau recentul Used To Love la care a lucrat cu Dean Lewis.

Articole similare

Cel mai apreciat DJ al lumii s-a despărțit de iubita Charelle Schriek

Martin Garrix poate fi in zona de varf a clasamentului celor mai buni, bine platiti, apreciati DJ ai...

Pentru al treilea an consecutiv, Martin Garrix este DJ-ul ANULUI

S-a anunțat topul celor mai buni 100 DJ în 2018! Pentru al treilea an consecutiv, în fruntea topului...

TOP DJ 2018

DJ MAG a anunțat care este cel mai bun DJ din 2018 iar câștigătorul este, după cum mulți deja antici...
X