Martin Garrix, unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, își deschide academie de muzică. Cum te poți înscrie

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Martin Garrix își lansează academie de muzică, menită să educe noile talente din zona muzicii electronice.

Martin Garrix & JBL Music Academy este condusă în parteneriat cu producătorul de boxe JBL și va avea loc la studiourile lui Garrix din Amsterdam în perioada 28 – 31 martie 2023. 40 de muzicieni, compozitori, vocaliști și producători din întreaga lume vor avea șansa să participe la programul de trei zile.

Cursul include seminarii legate de scriere, mixare, mastering, PR, branding, social media, booking, drept și multe altele, cu o serie de experți din întreaga industrie, aduși pentru a susține sesiuni specializate. Înscrierile s-au deschis pe 1 decembrie 2022 și se vor închide pe 27 ianuarie 2023, academia rulând în perioada 28 – 31 martie 2023.

Cei interesați trebuie să trimită un videoclip motivațional alături de maximum trei piese muzicale originale pe care le-au creat. Doritorii se pot înscrie aici.

Sunt foarte încântat de această academie de muzică. Accentul pentru noi la STMPD RCRDS este pus deja pe talentele tinere, dar datorită acestei colaborări cu JBL putem oferi rampă de lansare unui grup mare de talente noi din toată lumea.” spuse Garrix.

În octombrie, Garrix a fost din nou ales DJ-ul numărul 1 din lume în sondajul DJ Mag Top 100 DJs 2022, titulatură pe care a sărbătorit-o cu un set din vârful Empire State Building din New York.

Articole similare

DJ Mag 2022: Martin Garrix este DJ-ul numărul 1 în lume

Martin Garrix este oficial DJ-ul nr. 1 în lume în sondajul DJ Mag's Top 100 DJs din acest an. Ola...

UNTOLD anunță line up-ul

Primele nume de la Untold 2021, confirmate oficial!  Festivalul UNTOLD din acest an nu va avea loc î...

Martin Garrix are job nou

Martin Garrix este cel mai nou superstar care se alătură JBL ca ambasador global. Potrivit unui co...