Confidenţialitate

Ce zice presa internațională despre scandalul dintre soțul Serenei Williams și Ion Țiriac

Celebrități, CoolNews
share

După toate replicile acide dintre miliardarul român, Ion Țiriac și Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, presa internațională reacționează.

Marți, Serena Williams a învins-o pe Simona Halep în sferturile Australian Open, iar mass media nu a ratat reacțiile din tribuna care o susținea pe americancă.

Australienii de la 7news.com.au au remarcat tricoul purtat de Alexis Ohanian, pe care era o poză cu soţia sa cu textul „cea mai mare sportivă„:

Alexis Ohanian a reacţionat după comentariile dezgustătoare făcute despre soţia lui, după calificarea soţiei sale în semifinalele Australian Open. Co-fondatorul Reddit a fost extrem de energic în lojă, la meciul pe care Serena Williams l-a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa Simonei Halep. Succesul a fost cu atât mai important, cu cât a fost un răspuns pentru comentariile dezgustătoare făcute de fostul star al tenisului românesc, Ion Ţiriac.„, au scris australienii de la 7news.com.au.

Francezii de la welovetennis.fr au scris:

Advertisement

Soţul Serenei Williams îl distruge pe Ţiriac pe Twitter. Serena poate conta pe sprijinul necontenit al soţului ei, fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. După victoria soției sale în sferturile de finală ale Australian Open asupra Simonei Halep (6-3, 6-3), antreprenorul a sărit din nou la gâtul magnatului român Ion Ţiriac. Iar mesajul a fost puternic.

Nici cei de la New York Post nu au trecut cu vederea evenimentele din tribuna meciului:

Purtând un tricou cu ‘cea mai mare sportivă’, Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, a transmis clar încă de la început că este suporterul numărul 1 al soţiei sale. Chiar înainte ca meciul să înceapă, Ohanian era agitat, iar gesturile sale au fost elocvente. În timpul meciului, Ohanian a strâns pumnul, s-a bucurat, a încurajat-o pe Serena, a bătut din palme şi s-a ridicat de pe scaun aproape la fiecare punct câştigător al soţiei sale. După meci, Ohanian a postat pe Twitter un mesaj pentru miliardarul Ion Ţiriac, care afirmase că Serena ar trebui să se retragă, din cauza vârstei şi a greutăţii.”

Între timp, fiul lui Ion Țiriac a intervenit în scandalul dintre tatăl său și Alexis Ohanian. Ce scrisoare i-a transmis pe Twitter soțului Serenei Williams – vezi aici.

FOTO: Captură 7news.com.au

Articole similare

VIDEO: Scarlett Johansson, păcălită de soț. Actrița nu prea a gustat gluma

Scarlett Johansson a fost ținta unei farse pusă la punct chiar de soțul ei. S-a întâmplat în timp...

Tom Cruise dă înapoi Globurile de Aur, în semn de protest

Tom Cruise dă înapoi Globurile de Aur, sub formă de protest. Actorul câștigase trei: pentru ...

Se renunță la comitetul ”secret” de la Premiile Grammy

După mai multe scandaluri, organizatorii premiilor Grammy au decis să renunţe la comitetul "secret" ...