Ce se întâmplă cu marile festivaluri de muzică în acest an. UNTOLD, Saga, Tomorrowland – printre cele confirmate (AUDIO)

Energia aia bună
share

Unele dintre cele mai mari festivaluri și evenimente de muzică din Europa au anunțat că vor avea loc în această vară sau toamnă, cu măsuri de siguranță.
UNTOLD, Saga, Tomorrowland, Exit sau Amsterdam Dance Event, au fost confirmate pentru acest an, iar Glastonbury, Primavera Sound Barcelona sau Lollapalooza, au fost deja amânate în varianta fizică pentru 2022.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În Belgia, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, Tomorrowland, va avea loc în august și septembrie. Cele două weekend-uri de super petreceri sunt 27-29 August și 3-5 Septembrie.
Nu este exclus ca cea de-a 16-a ediție a festivalului să fie amânată pentru 2022 și precizează că vor reveni cu informații
Line-up-ul pentru 2021 încă nu a fost anunțat. Biletele au fost deja puse în vânzare

În Olanda, organizatorii festivalului Awakenings se pregătesc pentru o ediție de excepție în această toamnă, la fel și cei de la Amsterdam Dance Event.

În Croația, festivalul de tradiție EXIT va avea loc la data obișnuită. Fanii sunt așteptați la cea de-a 20-a ediție între 8 și 11 iulie. Organizatorii au anunțat deja line-up-ul pentru cele 4 zile și 4 nopți de distracție.

Unul dintre cele mai mari și iubite festivaluri din lume, UNTOLD, se va desfășura în Cluj-Napoca între 5 și 8 august. Fanii și nu numai se pot înregistra pe site-ul untold.com pentru a fi primii care află ce artiști și DJ-i ne vor încânta în acest an, pe tărâmul magic din Transilvania.
Festivalul Electric Castle va avea loc între 14 și 18 iulie. Trupele Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones sunt primele confirmate pentru o ediție specială marca Electric Castle.

Neversea, cel mai mare festival de muzică la Marea Neagră, se pregătește să își întâmpine fanii în luna iulie.

În Capitală, în septembrie va avea loc prima ediție a festivalului Saga. Evenimentul se va ține în parcul Izvor, între 10 și 12 septembrie. Alan Walker, Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Salvatore Ganacci, Tiesto și Timmy Trumpet sunt câțiva dintre cei care vor urca pe mainstage. Cel mai bun techno și house se va auzi de la Adam Beyer, Amelie Lens, ARTBAT, Carl Cox, Deborah de Luca, Maceo Plex și mulți alții.

sursa – Stirile Pro TV

Articole similare

TikTok lanseaza feed-ul dedicat continutului STEM in Europa

Peste 150 de milioane de oameni din Europa accesează TikTok în fiecare lună pentru a se exprima aute...

Ce aduce nou „Air Schengen” pentru călători. Începe din noaptea de sâmbătă spre duminică

România se pregătește să intre oficial în spațiul Schengen, atât aerian cât și maritim, începând cu ...

Oana Tache, DJ-ul Virgin Radio Romania, petrece Ziua Europei în Parlamentul European

Oana Tache s-a alăturat ca voluntar campaniilor desfășurate de Parlamentul European în România încă ...