Ce șanse are România la Eurovision 2017

Muzică
share

Direct din Kiev, Alexandru Badea te ajută să afli primul tot ce mișcă la Eurovision Song Contest. Acel concurs muzical de care nimeni nu se declară interesat, dar mai toți știu măcar controversele din jurul lui.

În clasamentul INFE, România se află pe locul 22, dar trebuie menționat faptul că 12 țări nu au reușit să obțină niciun punct, iar în top-ul OGAE, Ilinca și Alex s-au clasat pe poziția a 17-a.

La casele de pariuri însă, România ocupă un loc fruntaș, fiind în top 10 deja de câteva luni, iar la momentul actual, este pe poziția a 6-a, conform Oddschecker, cele mai mici cote fiind de 16/1 la BetVictor și 17/1 la Stanleybet și cele mai mari fiind de 35/1 și 37/1 la Unibet, respectiv la Betfair Exchange.

Reprezentanții României, Alex Florea și Ilinca au ajuns la începutul săptămânii la Kiev. La o zi după ce au aterizat, ei au și urcat pe scenă pentru prima repetiție, când am descoperit și că showul cu care se prezintă România în fața Europei e cu ceva tunuri.

Presa străină, precum și site-urile specializate în fenomenul Eurovision (da, există așa ceva și nu sunt puține sau mici) laudă prestația României la Kiev și show-ul Ilincăi și al lui Alex Florea, după cele două repetiții de săptămâna aceasta.

Cele două semifinale ale concursului din 9 și 11 mai, precum și Marea Finală din 13 mai vor fi difuzate pe TVR1, TVR HD, TVR Internațional și online pe TVR+ începând cu ora 22:00.

Articole similare

Netta câștigă Eurovision pentru Israel - VIDEO

Cu o prezență și o piesă neobișnuită, Netta a câștigat sâmbătă spre duminică noapte finala Eurovisio...

Pentru prima dată în ultimii 14 ani, România nu s-a calificat în finala Eurovision

Piesa celor de la The Humans - Goodbye a părut să nu fie suficient de puternică pentru a primi votul...

The Humans a trecut cu bine peste a doua repetiție oficială pentru Eurovision 2018 - VIDEO

Ca să meargă în etapa finală Eurovision 2018, trupa The Humans va avea nevoie de voturile celor care...
X