Înscrie-o la Crazy Mom’s Day și poate câștiga 1.000 EURO! După ce am lansat căutarea mamelor speciale pentru a le sărbători, în premieră, de Crazy Mom’s Day, am primit deja sute de povești despre mame ”crazy” pe siteul virginradio.ro. Descoperim împreună  înscrierile la concurs iar pe 7 martie fii gata să alegi tu dintre cele mai  crazy 5 mame înscrise pe virginradio.ro. Pe 8 martie, la ora 9, se termină votarea și sărbătorim Crazy Mom’s Day  cu o câștigătoare! Dacă acceptă provocarea, câștigă 1.000 de Euro de la Virgin Radio Romania!

Știi o mamă potrivită pentru Crazy Mom’s Day? Poți fi chiar tu, poate fi mama ta sau poate fi mama unui prieten sau a prietenei! Nu contează vârsta sau orașul în care se află!  Înscrie-o acum la Crazy Mom’s Day și poate câștiga 1.000 EURO!

Printre poveștile care ne-au atras atenția, deja avem câteva sute bune de inspirație.

Nicoleta Adina Banu ne-a povestit despre a ei mămică adorabil de nebună: „Am o soră mai mică cu 5 ani, care a venit într-o zi de la școală foarte speriată de poveștile colegilor cu Bloody Mary. Ca să o lecuiască, în timp ce sora mea își făcea duș, mama i-a stins lumina și a intrat în baie, pe întuneric, invocând-o pe Bloody Mary. Sora mea s-a speriat atât de rău și a țipat de nu mai avea mama ce sa îi facă.”

Larisa din București are noroc de o mamă super nebunatică: „Ce mama face cu fata ei care abia venise de acasă? Twerk. Mama a făcut asta cu mine ca să mă scape de stresul cu bacul și admiterea de anul trecut.”

Știi și tu o mamă crazy? Înscrie-o acum la Crazy Mom’s Day și poate câștiga 1.000 EURO!