Confidenţialitate

Cât de horror este ”The Snowman”?

CoolNews, Filme
share

Chiar vineri, 13, a intrat și în cinematografele de la noi filmul ”The Snowman”. L-am pus în lista de filme noi pe care să le vezi în weekend și se pare că mulți au ales să-l vadă în aceste zile, după cum arată datele în curs de centralizare de la cinemtografe. Dar până să tragem linie la box office, ne punem o întrebare: Cât de horror este ”The Snowman”?

Cu 7,3 nota pe IMDB, mulți spun că nu ar fi prea înspăimântor și că ar fi fost încadrat la categoria horror doar pentru a atrage în cinematografe și fanii genului. Este mai mult mister și dramă în ”The Snowman” decât esență de horror.

Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ.

Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.

Articole similare

Dracula Film Festival, în topul festivalurilor de film horror din lume

Dracula Film Festival de la Braşov, eveniment deschis depotrivă producţiilor de ficţiune şi document...

”It Chapter 2” ajunge în septembrie în cinematografe - VIDEO

Unul dintre cele mai reușite filme horror din ultima vreme continuă  în septembrie. ”It Chapter 2” v...

Un nou horror la cinema: „Annabelle 3”

Noul film horror „Annabelle 3” intră din 12 iulie pe marile ecrane de la noi din țară, în formatele...