Cât de horror este ”The Snowman”?

CoolNews, Filme
share

Chiar vineri, 13, a intrat și în cinematografele de la noi filmul ”The Snowman”. L-am pus în lista de filme noi pe care să le vezi în weekend și se pare că mulți au ales să-l vadă în aceste zile, după cum arată datele în curs de centralizare de la cinemtografe. Dar până să tragem linie la box office, ne punem o întrebare: Cât de horror este ”The Snowman”?

Cu 7,3 nota pe IMDB, mulți spun că nu ar fi prea înspăimântor și că ar fi fost încadrat la categoria horror doar pentru a atrage în cinematografe și fanii genului. Este mai mult mister și dramă în ”The Snowman” decât esență de horror.

Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ.

Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.

Articole similare

Halloween: Șase destinații cu povești horror

Vine Halloween, ocazia perfectă pentru a o lua pe urmele unor locuri cu legende înfricoșătoare. Echi...

"The Nun" vine la cinema de vineri

Filmul horror realizat în întregime în România, "Călugăriţa: Misterul de la mănăstire", se lansează ...

Noul videoclip al lui Eminem îți dă fiori - VIDEO

Eminem este faimos pentru versurile privind răpiri și crime, dar ultimul său videoclip șochează la p...
X