Cât de horror este ”The Snowman”?

CoolNews, Filme
share

Chiar vineri, 13, a intrat și în cinematografele de la noi filmul ”The Snowman”. L-am pus în lista de filme noi pe care să le vezi în weekend și se pare că mulți au ales să-l vadă în aceste zile, după cum arată datele în curs de centralizare de la cinemtografe. Dar până să tragem linie la box office, ne punem o întrebare: Cât de horror este ”The Snowman”?

Cu 7,3 nota pe IMDB, mulți spun că nu ar fi prea înspăimântor și că ar fi fost încadrat la categoria horror doar pentru a atrage în cinematografe și fanii genului. Este mai mult mister și dramă în ”The Snowman” decât esență de horror.

Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ.

Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.

Articole similare

Cât de horror este ”The Snowman”?

Chiar vineri, 13, a intrat și în cinematografele de la noi filmul ”The Snowman”. L-am pus în lista d...

Ce filme noi poți să vezi în weekend

Uite o listă cu filme noi pe care le poți vedea începând cu weekend-ul ăsta la cinema: Brazilok To...

”Jigsaw: Moștenirea”, vine pe 27 octombrie în cinema - VIDEO

Poate cel mai horror film la care te poți uita la cinema, ”Jigsaw: Moștenirea” ajunge și în România ...