Confidenţialitate

Care este singurul preparat pe care îl mănâncă Victoria Beckham de 25 de ani

Celebrități, CoolNews
share

S-ar putea să-i placă o felie de tort cu fructe de ziua ei, dar se pare că Victoria Beckham nu se abate în general de la restul dietei.

Soțul creatoarei de modă, David Beckham, a fost martor la alegerile culinare ale Victoriei de peste 25 de ani și a recunoscut recent că, deși îi place să-și împartă mâncarea cu soția sa, ea va alege să mănânce un singur preparat în special.

David și Victoria sunt căsătoriți din 1999, iar în timpul unui podcast, fostul fotbalist a dezvăluit singura masă pe care a mâncat-o în cea mai mare parte a relației lor.

Devin destul de emoționat în legătură cu mâncarea și vinul. Când mănânc ceva grozav, vreau să încerce toată lumea. Din păcate, sunt căsătorită cu femeia care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar și legume la abur. Foarte rar se va abate de la asta.

Victoria a mărturisit recent că nu mănâncă niciodată lucruri gătite în ulei, unt sau sosuri și va face tot posibilul să evite carnea roșie și lactatele.

În timp ce Victoria este liberă să mănânce ce vrea și cum îi place, Beckham a mărturisit că îi place să aibă casa pentru el, astfel încât să poată găti și el exact ceea ce își dorește.

Sportivul a continuat: „Destul de recent am fost izolat timp de cinci zile pentru că tocmai am fost în Italia, așa că m-am întors și într-una din ultimele zile, părinții Victoriei au dat o petrecere și eu nu am putut merge la ea. Așa că toată lumea era plecată din casă și mi-a plăcut în secret.

În meniul pentru pictograma sport? O friptură T-bone, niște wagyu englezesc și vin roșu. Delicios!

Articole similare

David Beckham a fost jefuit! Totul s-a întâmplat în timp ce acesta dormea

Incidentul s-a petrecut în februarie, dar subiectul a apărut în presa internațională abia joia asta....

David Beckham și-a donat contul de Instagram unei doctorițe din Harkov care a postat imagini din mat...

David Beckham a predat controlul asupra contului său de Instagram unui medic ucrainean care lucrează...

Victoria Beckham, party de ziua ei la Miami. Câți ani a făcut vedeta și ce celebrități a invitat...

Victoria Beckham a făcut 47 de ani și a dat petrecere mare, chiar la inaugurarea hotelului The Goodt...