Care au fost marii câștigători ai „Critics’ Choice Awards”

CoolNews, Filme
share

Phoebe Waller-Bridge continuă sezonul prolific de distincţii după ce serialul ‘‘Fleabag” a primit cele mai multe premii în categoria televiziune duminică seară la gala Critics’ Choice Awards, ”Once Upon A Time… In Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino, fiind desemnat ”cel mai bun film”, scrie Agerpress.

Cu mai puţin de o lună înainte de decernarea Oscarurilor, pelicula semnată de Tarantino despre Los Angeles-ul a anilor ’60 a fost desemnată cel mai bun film al anului, devansând celelalte pelicule nominalizate, printre care ”The Irishman”, ”1917” şi ”Marriage Story”.

La categoria cel mai bun regizor au fost desemnaţi doi câştigători, Bong Joon Ho, realizatorul ”Parasite”, şi Sam Mendes, regizorul peliculei ”1917”, după ce membrii cu drept de vot ai Broadcast Film Critics Association nu au reuşit să-i departajeze.

Joaquin Phoenix a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea unui individ singuratic şi frământat în pelicula ”Joker”, iar Renee Zellweger a fost desemnată cea mai bună actriţă pentru întruchiparea lui Judy Garland în filmul biografic ”Judy”.

La categoria cel mai bun actor în rol secundar, Brad Pitt a fost desemnat câştigător pentru rolul cascadorului din ”Once Upon a Time… in Hollywood”, iar Laura Dern, cea mai bună actriţă în rol secundar pentru interpretarea unei avocate nemiloase specializate în divorţuri în ”Marriage Story”.

Vedetele filmului ”The Irishman”, Robert De Niro şi Al Pacino, au urcat împreună pe scenă pentru a primi premiul pentru cea mai bună distribuţie a unui lungmetraj.

Articole similare

Filmul "Joker" este marele favorit al premiilor cinematografiei britanice, BAFTA

Superproducţia "Joker" este marea favorită a ediţiei din acest an a premiilor BAFTA, unde a primit 1...

Cine sunt câștigătorii Globurilor de Aur 2020 - VIDEO

Filmul de război ”1917” și-a adjudecat un Glob de Aur pentru cel mai bun film dramatic la gala care ...

S-a lansat trailerul de la "Once Upon a Time in... Hollywood", filmul cu Brad Pitt și Leonardo DiCap...

Once Upon a Time in Hollywood este plasat în LA-ul anilor 1960 și are în centru cultul lui Charles M...