[BREAKFAST] Carla Buleanu a strâns bani și a găsit cazare în timp record pentru mai multe familii de refugiați

CoolNews, NEWS, Oameni de bine
share

La Virgin Radio Romania Breakfast, vrem să vorbim despre Oameni de bine! Astfel, dăm startul unei noi campanii și ne propunem să vă povestim despre oamenii care nu pot să stea nepăsători la ceea ce se întâmplă în Ucraina, oamenii care din puținul lor își rup pentru a-i ajuta pe cei în nevoie și despre oamenii care au înțeles că nu poate distruge un război tot ce putem uni noi.

Azi dimineață am intrat în direct prin telefon cu Carla Buleanu, unul dintre Oamenii de bine pe care îi vom primi cât mai des la Virgin Radio Romania Breakfast!

Carla ne-a povestit cum a reușit, în timp record, să cumpere bilete de tren pentru trei refugiate care trebuiau să ajungă în Polonia. Totul s-a rezolvat prin mobilizarea comunității ei de pe Facebook, iar în 10 minute a reușit să strângă peste 900 de lei! 

De asemenea, a reușit să le găsească și cazare, având în vedere că cele trei refugiate ar fi plecat doar a doua zi la ora 14, iar Oamenii de bine pe care i-a întâlnit acolo le-au pregătit celor trei doamne și un mic-dejun.

Carla nu s-a oprit aici și a căutat cazare pentru încă un grup de 3 băieți, marocani, veniți din Ucraina împreunp cu labradorul lor. 

A fost destul de greu să le găsim cazare cu tot cu cățel, fiind și unul de talie mare, dar s-a rezolvat”, a declarat Carla în ediția de astăzi a Virgin Radio Romania Breakfast.

ASCULTĂ CHIAR AICI INTERVENȚIA CARLEI BULEANU LA VIRGIN RADIO ROMANIA BREAKFAST

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Scrie-ne într-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook despre acei Oameni de bine din comunitatea ta. Iar dacă ai citit aici o poveste interesantă despre care vrei să audă și prietenii tăi, nu uita să o distribui.

Citește, distribuie, implică-te!

sursa foto: Facebook – Carla Buleanu

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...