Confidenţialitate

[BREAKFAST] Aliia, un spion rus, se laudă că folosește tehnici sexuale în misiunile sale. Ce a învățat la Academia Militară din Rusia

CoolNews, NEWS
share

Aceasta spune că a învățat să folosească tehnici sexuale și de seducție pentru a se infiltra mai ușor printre “țintele” ei – traficanți de droguri sau proxeneți. Aparent, identitatea ei a fost dezvăluită în ultima misiune, așa că a fost nevoită să părăsească Rusia, iar acum trăiește în SUA.

Când aveam 18 ani, am fost trimisă la o academie militară unde am studiat toate tehnicile speciale. Ne-au arătat cum să seducem, să manipulăm, să convingem oamenii, cum să tragem cu diferite tipuri de arme, cum să facem arte marțiale, practic să fim un soldat perfect pe teren”, a spus rusoaica.
Aliia a povestit că s-a numărat printre puținele femei selecte să urmeze un antrenament pentru a deveni agent special și i s-a arătat cum să-și folosească aspectul fizic la maximum.

Potrivit Aliiei, instrucția a inclus lecții specifice despre cum să efectueze un anumit act sexual: „Aș putea învăța orice femeie cum să facă un bărbat să se îndrăgostească de ea și să o ceară în căsătorie. Intrigă. Secret. Mister. Dar trebuie să fii și cel mai bun la sex. Ne-au învățat asta la academie. Nu doar ne-au spus, ci ne-au arătat. Modul de seducție este o strategie planificată și necesită timp și necesită acțiuni pas cu pas”, mai spune rusoaica.

Articole similare

OFICIAL: Marea Britanie va găzdui Eurovision Song Contest 2023

Este oficial: Eurovision Song Contest va avea loc anul viitor în Marea Britanie! Organizatorii sp...

Putin are un bodyguard care îi strânge excrementele în deplasări pentru a nu divulga informații

Un nou raport bizar susține că gărzile de corp ale lui Vladimir Putin îi colectează excrementele în ...

Decizie EBU: Ucraina nu va organiza Eurovision 2023. Marea Britanie ar putea găzdui ediția de anul u...

Concursul Eurovision 2023 nu va fi găzduit de Ucraina, țara care a câștigat ediția de anul acesta, a...