Confidenţialitate

Brad Pitt a câștigat primul Premiu Oscar din carieră. Înțepături pentru Donald Trump în discurs

CoolNews, Filme
share

Brad Pitt a câștigat primul lui Oscar pentru actorie, pentru „Cel mai bun actor în rol secundar„. Rolul care i-a adus în sfârșit Premiul Oscar este cel din Once Upon A Time In Holywoodfilmul regizat de Quentin Tarantino.

Brad Pitt a mai luat un premiu Oscar, dar de data aceasta pentru producția filmului „12 Years Of Slave„.

„Mi s-a spus că am aproximativ 45 de secunde pentru acest discurs. Asta e mai mult cu 45 de secunde decât timpul pe care Bolton l-a avut în Senat săptămâna asta.”, și-a început Brad Pitt discursul pe scena Premiilor Oscar, aceasta fiind o înțepătură pentru faptul că republicanii l-au protejat în Senat pe Donald Trump, neadmițând vreun martor în cadrul procesului de demitere ce tocmai s-a terminat săptămâna trecută cu achitarea președintelui.

„Acest premiu este cu adevărat despre Quentin Tarantino. Eşti original, eşti unic, industria cinematografică ar fi mult mai săracă fără tine şi ador sfatul pe care i l-ai dat lui Cliff Booth – caută ce e mai bun în oameni, aşteaptă-te la ce e mai rău, dar caută ce e mai bun. Leo, aș bea cocktail-urile tale în fiecare zi. View-ul este excepțional, a continuat Brad Pitt.

Acesta și-a încheiat discursul dedicând primul lui Oscar copiilor pe care acesta îi are cu Angelina Jolie: „Acest premiu este pentru copiii mei, care colorează tot ceea ce fac. Vă ador! Vă mulţumesc.

Articole similare

Angelina Jolie vorbește despre perioada divorțului de Brad Pitt: ”Ultimii ani au fost destul de difi...

Angelina Jolie este pe coperta revistei British Vogue în numărul de martie, revistă în care face ref...

Cine e noua iubită a lui Brad Pitt

Se pare că Brad Pitt și a făcut iubită nouă. Nicole Poturalski are 27 de ani și este model de profes...

Brad Pitt ar avea o noua relatie

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, alimentează speculațiile despre relatia cu modelul german Nicole ...