Confidenţialitate

#BOOM: Am strâns poveştile paranormale ale ascultătorilor!

CoolNews
share

Poveşti paranormale? Cu asta a început Andrei Niculae săptămâna la Virgin Radio România. Mai precis nu a venit cu poveşti de acasă ci această a fost întrebarea zilei!

Cum ştim că avem cei mai țări ascultători, nu a durat mult până au venit poveştile voastre creepy pe whatsapp la 0734.666.000:

Beatrice Brașov: Hei, am avut o experiență de genu, m-am trezit de dimineață la muncă cu niște obiecte voluminoase să zic așa căzute, m-am uitat pe camerele de supraveghere și mă uităm cum se mișcau pe rând încet de tot și după cum au căzut brusc (obiecte din colțuri diferite ale camerei) , să nu mai zic că se întunecă imaginea în timp ce cădeau… a fost o senzație naspa.

Ramona Botoșani: Veneam odată de la club eu cu un vecin și mergând noi așa pe jos , pe o stradă întunecată o pisica neagră mergea odată cu noi , mergea mergea dar nu zicea nimic ! Când deodată băiatul îi da cu piciorul dar pisica nu a zis nimic și a dispărut și iar a apărut!  Pff până acasă am zis câteva rugăciuni!  E adevărat!

Adi Carei: Odată când eram mic veneam de la bunica, într-o mașină. Eram vreo 6 persoane că na pe vremea aia la sat nu te controlează nimeni și deodată ajungem la un pod unde în urmă cu vreo 2 saptamanai a murit un vecin. Când ajjngem la acel pod vedem toți 2 cai care se îndreaptă spre noi, și tot aleargă ei și aleargă și noi de frică am oprit mașină. Caii se îndreptau spre noi și efectiv au trecut prin noi.

Petruta: M-am trezit pe la 5 dimineață și cum am deschis ochii, am văzut o fetiță  foarte mică cum stătea pe noptieră și se balansa. Ca un îngeraș. Am închis ochii și îmi era frică să îi mai deschid.

Cristina: Nu cred în draci, vrăjitoare, deochi șamd… dar stăteam pe bancă cu o prietenă, într-o seară de vară. Iar peste drum de banca pe care stăteam o siluetă albă ne privea..chicoteam crezând că era un băiat care o plăcea..dar cât ai clipi de 2 ori silueta a levitat în viteză peste șanț și drum dar în direcția opusă nouă și a dispărut în întuneric..Nu am găsit explicație logică acestui lucru văzut de 2 persoane..Nu pot spune că imaginația mi-a jucat feste!!

Adi Bacău: târziu în noapte la țară veneam singur de la gaşca de tineret din satul bunicilor, drumul trece pe lângă o biserica cu cimitir și ziduri de piatră, ca și o fortăreața, îi un loc prin care nu poți trece așa pur și simplu, se cam ridică părul pe șira spinării. Continui drumul cu cu simțurile super ascuțite…și ajung la casa bunicilor. Sub vie, locul în care luăm masă vara, pe masă găsesc mâncarea mea preferată aburindă, farfurie, tacâmuri etc… asta ținând cont de faptul că bunicii tot timpul se culcau foarte devreme, pe la 8 seara… la 5 dimineață era trezirea și mersul la coasă, iar ultima masă aşezată era la 7 seară. A fost cu puțini fiori dar fain la final.

Mihaela: De fiecare dată când trec seară, indiferent de ora, pe str Arthur Verona din București, la jumătatea străzii e un bec ce se stinge când trec pe sub el și se aprinde imediat după. Mi se întâmpla treaba asta din 2010. Am tot citit pe net și probabil e un suflet rătăcit care are ceva în comun cu mine.

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: 10 lucruri despre Austria!

O nouă zi prin Europa alături de Andrei Niculae. Pe final de săptămână suntem în Austria și aici ai ...

#GHIOZDANULLUINICULAE: Joyner Lucas X Will Smith e boom!

Când te așteptai mai puțin să revină în muzică... Will Smith revine și rupe. Aș vrea să pot spune ma...

#GHIOZDANULLUINICULAE: Cum arată cada lui Drake?

Am visat și eu într-o seară așa ceva dar când m-am trezit era dimineață. Cada lui Drake este probabi...