Confidenţialitate

Tomorrowland 2021, anulat?

Muzică
share

În Belgia, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, Tomorrowland, ar trebuie să aibă loc în august și septembrie.

Cele două weekend-uri de super petreceri sunt 27-29 August și 3-5 Septembrie. Doar că după ce, în urmă cu două săptămâni, guvernul belgian a aprobat organizarea de evenimente cu până la 75.000 de participanţi, acum autoritățile par să dea înapoi iar organizarea fizică a Tomorrowland 2021 să fie imposibilă.

Organizatorii Tomorrowland 2021 au aflat direct dintr-o conferință de presă a autorităților că organizarea unui festival de o asemenea amploare nu ar mai fi posibilă în această vară.

„Am fost informaţi că primarii din Boom şi Rumst vor anunţa interzicerea organizarii Tomorrowland 2021. Asta loveşte ca un baros, foarte greu şi neaşteptat”, au transmis organizatorii într-o declarație pentru Variety.

O decizie oficială privind Tomorrowland 2021 este așteptată în zilele următoare. Pe siteul oficial încă este prezentă perspectiva optimistă, de când autoritățile belgiene anunțau o relaxare a restricțiilor din pandemie:

Fenomenul Tomorrowland  a început în 2005, când a adunat doar vreo 1.200 de pasionați de muzică electronică. Armin Van Buuren a fost invitat special încă de la prima ediție.

Considerat de mulți drept cel mai tare festival de muzică electronică de pe planetă, Tomorrowland a crescut puțin câte puțin, iar în 2008 a depășit pentru prima oară 50.000 de vizitatori. În 2010 festivalul era sold out cu câteva zile înainte de eveniment, cu 120.000 de bilete vândute.

În 2014, Tomorrowland s-a întins pentru prima oară pe două weekenduri și a atins numărul de 360 000 de vizitatori. Ca să-ți faci o idee, asta înseamnă de 21 de ori numărul locuitorilor din Boom care numără aproximativ 17.000 de persoane. Chiar și mai mulți vizitatori sunt așteptați anul acesta la Tomorrowland, iar Virgin Radio Romania îți oferă șansa de a trăi live toată nebunia.

Pe scenele care recreează un tărâm magic se dezlănțuie, în ritmul muzicii electronice, cei mai buni DJ.

Din 2017, Virgin Radio Romania a devenit partenerul oficial Tomorrowland.

Articole similare

AOA2021: Arad Open Air își deschide porțile în perioada 13-15 august

Doar câteva zile au mai rămas până la festivalul care face ca Arad să fie Capitala distracției! A...

Arad Open Air Festival începe pe 13 august

Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival! Între 13 și 15 aprilie, pe Aeroportul Ar...

UNTOLD 2021. Care sunt condițiile de intrare la festival

Cei care vor să participe la festivalul UNTOLD 2021, care va avea loc în perioada 9 - 12 septembrie ...