Confidenţialitate

Bogdan a fost provocat de Hell Active la prima lui mare încercare sportivă! Va alerga la Bucharest International 10K și caută partener de cursă!

share

Cine se gândea că de la discuția de luni, dintre Bogdan, Shurubel, Ionuț și ascultătorii Virgin Radio Romania, se va ajunge aici?! După ce au auzit poveștile de la începutul săptămânii, azi, a venit provocarea supremă. Dar nu oricum! Hell Active sare în ajutorul lui Bogdan și caută un partener de cursă, un motivator, un alergător, care să-i fie alături, fizic, nu doar moral, pe 21 aprilie, la Bucharest International 10K.

Înainte să-ți spunem detaliile, uite de la ce a pornit totul: ”E imposibil să alerg”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Apoi mesajele voastre l-au făcut pe Bogdan să stea mai bine pe gânduri…

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reacțiile? Pe măsura anunțului:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Și cum Virgin Radio Romania se aude peste tot și sunt mulți oameni săritori pe aceeași frecvență cu Bogdan, Shurubel și Ionuț, marți a venit provocarea la care Bobo al nostru nu mai putea să zică nu…

Doza de Hell Active e fix impulsul ăla de care ai nevoie ca să-ți testezi limitele și să transformi ”nu pot” în ”sigur pot”. Și pentru că o așa încercare are nevoie de susținere, nu ne oprim doar la a-i face galerie lui Bogdan. Îl urmărim pas cu pas cum se pregătește, ca să fim siguri că nu se răzgândește! Hell Active sare în ajutorul lui Bogdan și caută un partener de cursă, un motivator, un alergător, care să-i fie alături, fizic, nu doar moral, pe 21 aprilie, la Bucharest International 10K.

Bogdan Ciudoiu se inscrie pe bune la primul lui 10K si isi cauta partener dealergare. Iti place sa alergi si ai ce trebuie ca sa-l sustii? Intra in concursul HELL ENERGY si poti castiga un kit de antrenament Hell Active, iar pe 21 aprilie puteti alerga impreuna la Bucharest International 10k(inscrierea e din partea noastra). :D#HellActive #ActivateYourself #EnergyDrinkDetalii aici: https://virginradio.ro/concursuri/activate-yourself-cu-hell-active-si-accepta-provocarea-virgin-radio-romania/

Publicată de Virgin Radio Romania pe Luni, 8 aprilie 2019

Îți place să alergi și ai ce trebuie ca să-l susții în prima mare încercare sportivă a lui Bogdan ? Nu mai căuta scuze și aliniază-te la start!

Trimite-ne pe Whatsapp la 0734.666.000 un selfie de la antrenament care să ne convingă că știi să alergi (măcar puțin mai bine decât Bogdan) și un citat motivațional pentru mentalul lui Bobo și poți face echipă cu el la Bucharest International 10k pe 21 aprilie.

În plus, Hell Active cu BCAA și L-Carnitina te echipează zilnic pentru cursa la Virgin Radio Romania cu un kit complet de antrenament.

Înscrie-te prin WhatsApp la 0734.666.000, trimite-ne poza ta și citatul de încurajare pentru Bogdan, și fii tu cel sau cea care-l va ajuta pe Bogdan să treacă linia de finish!

Articole similare

Cum arată prima pistă de alergare rooftop din România (GALERIE FOTO)

Cel mai mare dezvoltator de clădiri de birouri din Europa anunță că a deschis prima pistă de alergar...

Tu cum îți iei Energia aia Bună? De pe frecvențele Virgin Radio Romania, online sau din app Virgin R...

Energia aia Bună vine de la prima oră cu Virgin Radio Romania! Bogdan și Ionuț te așteaptă în fiecar...

Bogdan și Ionuț se întorc din 11 ianurie la Virgin Radio Romania cu ENERGIA AIA BUNĂ

Să recunoaștem, la început de an, după atât de multe sărmăluțe și salate de tot felul, avem nevoie d...