Confidenţialitate

Cum arată prima pistă de alergare rooftop din România (GALERIE FOTO)

CoolNews, Viral
share

Cel mai mare dezvoltator de clădiri de birouri din Europa anunță că a deschis prima pistă de alergare rooftop din România. Adică poți să faci mișcare la înălțime pe o pistă care are o lungime de 280 de metri.

Pista de alergare de pe acoperișul clădirilor Campus 6.2 și Campus 6.3 are o lungime de 280 de metri și este prevăzută cu două benzi circulare care fac ocolul acoperișului, oferind o priveliște 360° asupra Bucureștiului.

Clădirile din Campus 6 au 11 nivele, pista aflându-se astfel la o înălțime de aproximativ 42 metri, unde angajații pot alerga în aer liber, cu o perspectivă panoramică asupra întregului oraș. Stratul final al pistei este realizat din tartan certificat de către Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism pentru utilizare în toate competițiile atletice internaționale.

Pista de alergare rooftop din Campus 6 din București nu este prima de acest tip construită de Skanska. Printre capitalele din regiunea Europei Centrale și de Est în care Skanska a integrat acest tip de facilitate pentru angajați se numără Budapesta, unde pista urmează să fie finalizată odată cu livrarea clădirii H2Office și Praga, unde pista de alergare de 150 de metri de pe acoperișul clădirii Visionary a fost dată în folosință în 2018.

„Suntem bucuroși să putem vorbi astăzi despre un nou element inovator prin care se remarcă cele două clădiri din Campus 6 – pista de alergare de pe acoperiș. Finalizarea pistei a durat 4 săptămâni și în construcția ei s-au folosit 13 tone de tartan.

Deși este o pistă de agrement, materialul de înaltă calitate utilizat pentru suprafața pistei este certificat de către Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism”, explică Igor Hristenco, Project Manager în cadrul diviziei de construcții a Skanska CEE în România.

Articole similare

Magazinul Gucci din București s-a închis

Familia Calagiu a închis magazinul Gucci de la parterul hotelului Athenee Palace Hilton din Bucureşt...

Argint și bronz pentru Lotul Național de Paraclimbing la Los Angeles

Răzvan Nedu și Ionela Grecu, cei doi sportivi ai Lotului Național de Paraclimbing au participat la L...

A patra medalie pentru România la Tokyo: Argint pentru echipajul de dublu rame masculin

România adaugă a patra medalie la această ediție a Jocurilor Olimpice, după cele de aur la dublu vâs...