Confidenţialitate

Beat the bomb și câștigi 100EURO

Energia aia bună
share

De luni, la Virgin Tonic câștigi 100 EURO/zi la Beat the Bomb! Răspunzi repede? Răspunzi și corect? Beat the bomb la Virgin Radio Romania și câștigi 100 EURO pe loc!  Timpul se scurge repede așa că nu lăsa un alt concurent să răspundă în locul tău.

Fii rapid și mai ales răspunde corect și nu-ți lăsa oponentul să îți ia premiul din mâini! În fiecare dimineață intrăm în direct cu doi ascultători Virgin Radio Romania care s-au înscris fie prin SMS, fie completând formularul online de pe virginradio.ro.

Participă prin SMS la Beat the bomb

Pentru a participa la concursul Beat the bomb prin SMS trebuie să urmărești la Virgin Radio Romania momentul în care dăm startul concursului. De la semnalul dat în direct la Virgin Tonic ai fix 10 minute pentru a te înscrie cu un SMS la numărul 3721 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Digi Mobil și Telekom) în care să treci cuvântul BOOM urmat de numele tău complet și orașul din care ești. La tragerea la sorți participă doar cei care au trimis mesajele în intervalul de 10 minute și cei care s-au înscris online. Încearcă ambele metode de înscriere pentru extra șanse!

Exemplu SMS valid: BOOM, Andrei Andreescu, București

Înscrie-te pe virginradio.ro la Beat the bomb

Completează oricând vrei formularul de la adresa virginradio.ro/concursuri/beat-the-bomb/ cu datele tale și dacă te extragem în timpul emisiunii Virgin Tonic, fii pe fază pentru că poți câștiga simplu și rapid 100 EURO.

Află mai multe despre Beat the Bomb și consultă regulamentul oficial al concursului

Articole similare

Cum câștigi 100 de euro la Virgin Tonic?

Știai că la Virgin Tonic câștigi 100 EURO/zi la Beat the Bomb? Răspunzi repede? Răspunzi și corect? ...