Bazaar la Grădină de Mărțișor, eveniment cu produse handmade create de antreprenori și artiști locali, are loc pe 25 și 26 februarie în București

CoolNews
share

Bazaar la Grădină, seria de evenimente care își propune promovarea micilor antreprenori și artiștilor locali, a ajuns la a 24-a ediție. Bazaarul organizat cu ocazia Martisorului va avea loc pe 25 și 26 februarie, între orele 11:00 și 19:00. La Gradina Monteoru, pe Calea Victoriei nr. 115, sunt așteptați zeci de expozanți și sute de vizitatori.

Bazaar la Grădină de Mărțișor își propune să reunească artizanii, artiștii și micii antreprenori cu doritorii de produse handmade unice, bio și creative.

Expozanții se pot înscrie pentru a participa la eveniment cu produsele proprii, în limita locurilor disponibile, printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau de Instagram a organizatorului, Bazaar la Grădină.

Vizitatorii au intrare liberă și pot profita de weekendul de sărbătoare pentru a cumpăra cadouri originale de Martisor. Aceștia vor găsi în cadrul expoziției cu vânzare martisoare, lumânări din ceară de soia, bijuterii confecționate manual din flori și materiale naturale, precum și produse din lavandă și săruri naturale.

Bazaar la Grădină de Mărțișor este ediția cu numărul 24 din seria organizată în București, cu scopul de a aduce laolaltă micii antreprenori locali și pasionații de produse handmade, naturale și bio. Bazaar la Grădină organizează evenimente din 2021 și așteaptă în weekendul 25-26 februarie o mulțime de expozanți și sute de vizitatori.

Mai multe detalii despre Bazaar la Grădină de Mărțișor pot fi găsite online, pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Bazaar la Grădină este o serie de evenimente organizate în inima Bucureștiului, cu scopul de a promova tinerii, artiștii, artizanii și micii antreprenori români și de a oferi publicului ocazia de a cumpăra cadouri și obiecte originale, produse local. Este un proiect pornit din pasiune în 2021, cu 23 de evenimente la activ.

Primul eveniment organizat de Bazaar la Grădină a avut loc în primăvara anului 2021, iar de atunci târgurile cu produse handmade au avut loc în diverse locații din capitală, cu peste 20 de expozanți și sute de vizitatori la fiecare ediție.

Articole similare

[BREAKFAST] Cele mai cunoscute superstiții legate de 1 martie. Ce e bine să faci la început de marti...

Prima zi de primăvară este însoțită, din cele mai vechi timpuri, de superstiții pe care oamenii obiş...

Mitică Dragomir s-a luat la bătaie cu un protestatar pe Calea Victoriei. Poliția a deschis dosar pen...

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost luat la rost, marți seară de cel...

Bazaar la Maison 13, eveniment cu produse handmade create de antreprenori și artiști locali, are loc...

Bazaar la Grădină, seria de evenimente care își propune promovarea micilor antreprenori și artiștilo...