5 orașe pe care le poți vizita pentru prețul unui buchet de flori

CoolNews, NEWS
share

Este din nou acel moment al anului în care salutăm primăvara cu un ghiocel sau un simbol al norocului înfășurate într-un șnur din fir alb și roșu pentru Mărțișor. Dar dacă ați sărbători sosirea primăverii și multele ore de lumină pe care le aduce cu o plimbare într-un oraș nou? Una dintre cele mai importante companii de travel-tech, împărtășește o listă de 5 destinații pentru care biletele de avion costă cât un buchet de flori.

 

Londra este un oraș în care poți face totul: de la plimbări pe malul Tamisei, sau în Hyde Park, sau o vizită într-un muzeu (gratuit) precum Tate sau Victoria & Albert (unde poți găsi ceva inspirație despre viitoarele Mărțișoare) – sunt multe de făcut și de văzut, mai ales la buget redus. Biletele de avion pornesc de la 189 de lei – depinde doar cât de lungă vrei să fie vacanța ta.

Dacă cadoul tău este destinat persoanei dragi, o excursie la Paris este probabil mai bună decât un buchet de trandafiri proaspeți. Creați împreună amintiri proaspete în cel mai romantic oraș din lume, unde doar plimbările vor crea cu siguranță ocazia pentru cele mai memorabile fotografii de vacanță. Iar prețurile pentru călătoriile dus-întors în martie încep de la doar 215 lei.

Perfectă pentru un city-break, Veneția este și o destinație pe care ar trebui să o vizitezi măcar o dată în viață. Serenissima este o adevărată bijuterie de oraș ce merită din plin timpul tău, mai ales în timpul primăverii, când vremea este blândă, dar însorită, și nu există riscul de acqua alta (inundații), iar viața orașului nu se oprește niciodată. Biletele pentru excursii în aprilie încep de la 181 de lei.

O altă destinație romantică favorită, Roma, Orașul Etern, este perfectă pentru vacanțele de primăvară. Locația sa în mijlocul Italiei înseamnă că are cea mai bună climă pentru a fi potrivită pentru o vacanță ușoară și, deoarece este practic un muzeu în aer liber, există multe de făcut dacă aveți un buget redus. Prețurile pentru călătoriile dus-întors în această primăvară încep de la 229 de lei.

Dacă doriți să planificați o vacanță de primăvară cu prietenii, încercați Salonic. Orașul-port de la Marea Egee este al doilea ca mărime al Greciei și o metropolă plină de viață. S-ar putea să fie prea frig pentru a înota în mare primăvara, dar atmosfera vibrantă a orașului va compensa cu siguranță. Biletele încep de la 183 de lei. Și dacă plănuiți o excursie cu prietenii, puteți chiar să cumpărați biletele la întâmplare unii pentru ceilalți, ca un fel de Secret Santa, dar de primăvară.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Magnoliile fac furori în București. Care este istoria uneia dintre cele mai vechi plante

Magnoliile sunt printre cele mai frumoase și fascinante flori cu care ne întâlnim în natură. Cu o is...

Ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară? Vezi aici propunerile noastre

Indiferent dacă ești un aventurier experimentat sau un călător în căutare de noi experiențe, anul 20...

Fă-ți propria seră chiar la tine acasă! Cum se îngrijesc suculentele, plantele cu cele mai puține pr...

Îngrijirea plantelor suculente poate fi un proces simplu și plin de satisfacții, deoarece aceste pla...