Confidenţialitate

Așa a arătat nunta prințesei Eugenie a Marii Britanii – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

O nouă nuntă în familia regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a și a 9-a în ordinea succesiunii la tron, s-a căsătorit vineri cu omul de afaceri Jake Brooksbank.

Ceremonia s-a desfășurat la capela St. George de la palatul Windsor, aceeași locație unde prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, în urmă cu aproape 5 luni.

Pe lângă familia regală, la nuntă au participat Robbie Williams, Demi Moore, Naomi Campbell, Liv Tyler, Ellie Goulding, Cara Delevigne și Kate Moss.

Rochia prințesei Eugenie poartă semnătura designerilor britanici Peter Pilotto și Christopher De Vos, iar tiara cu diamante și smaralde a fost împrumutată de la regină. Partea din spate a rochiei a fost special concepută să nu ascundă cicatricea unei operații pe care prințesa a suferit-o la 12 ani, când a fost diagnosticată cu scolioză.

„Este un mod drăguț de a onora oamenii care au avut grijă de mine și o modalitate de a-mi arăta sprijinul pentru persoanele care suferă din cauza acestei boli”, a declarat prințesa Eugenie pentru postul ITV.

Prințesa de 28 de ani este una dintre cele două fiice ale prințului Andrew. Ea l-a cunoscut pe Jake Brooksbank în 2010, iar la începutul lui 2018 a fost cerută de soție.

Sursa: Facebook The Royal Family.

Articole similare

Așa a arătat nunta prințesei Eugenie a Marii Britanii - VIDEO

O nouă nuntă în familia regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei Elis...

Primele fotografii oficiale de la nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost declaraţi soţ şi soţie în cadrul ceremoniei de sâmbătă, în ca...

Motivele pentru care căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle intră în istorie

Nunta Prințului este, încă de la anunțarea logodnei, pe primele pagini ale ziarelor. Cu toate aceste...