Confidenţialitate

Motivele pentru care căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle intră în istorie

Celebrități, CoolNews
share

Nunta Prințului este, încă de la anunțarea logodnei, pe primele pagini ale ziarelor. Cu toate acestea însă, există câteva motive pentru care nunta denumită „evenimentul anului” va rămâne mult timp în istorie.

1.Meghan Markle era deja faimoasă dinainte de a-l cunoaște pe prinț

Dacă te-ai uitat la Suits, atunci cu siguranță o cunoști de acolo pe Meghan Markle, actrița ce joacă rolul lui Rachel Zane, avocată de succes. Rolul a adus-o pe Meghan în lumina reflectoarelor încă de la primul sezon al serialului. Cu toate acestea, Meghan nu va mai juca în sezonul opt al serialului, ea focusându-se pe ajutorarea femeilor și susținerea acestora, acum că e Ducesă de Sussex.

2. Este femeie de culoare

Mama actriței este afro-americană, iar tatăl este alb, ceea ce o face pe Meghan Markle mulatră. Meghan Markle este în prezent singura persoană de culoare care face parte din Familia Regală.

3. Este cetățean american

Meghan Markle s-a născut în Los Angeles, ceea ce o face cetățean American. Ea este prima persoană cu cetățenie americană care se căsătorește cu un membru al Familiei Regale.

4. Este divorțată 

Din 2011 până în 2013 Meghan Markle a fost căsătorită cu Trevor Engelson, un producător de film, cei doi divorțând datorită „imcompatibilității”.

Ea nu este prima femeie divorțată care face acum parte din familia regală, dar este pentru prima dată când nu se produce un scandal din această cauză, precum în cazul căsătoriei regelui Edward al VIII-lea cu Wallis Simpson.

 

Articole similare

Harry și Meghan Markle au publicat o nouă fotografie cu fetița lor

Fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle a făcut un an, motiv pentru care părinții au publicat ...

Prinţul Harry, duce de Sussex, își va publica memoriile

O nouă carte despre culisele vieții de prinț, scrisă chiar de un prinț, se anunță pentru acest an. E...

BACALAUREAT 2021: Baremele pentru subiectele de la Istorie

Examenul de Bacalaureat 2021 a început luni cu proba scrisă la limba și literatura română. Azi este ...