Confidenţialitate

Armin van Buuren: „Am supraviețuit The State of Diapers”

Bogdan și Ionuț
share

Armin van Buuren a fost în direct, prin telefon, miercuri dimineață, la Virgin Tonic. Bogdan, Shurubel și Ionuț și-au luat la întrebări colegul și au aflat tot felul de lucruri personale.

Bogdan, pentru că este tătic, la fel ca Armin, a vrut să știe cum a fost The State of Diapers pentru DJ. Armin a început să râdă și l-a sfătuit pe matinal să aibă răbdare, pentru că va trece și perioada asta. Van Buuren are doi copii, Fenna și Remy.

Cea mai recentă piesă a olandezului, „I need you„, este în colaborare cu Olaf (care este și numele unui personaj din „Frozen„). Astfel, Shurubel a fost curios să afle dacă va exista și un featuring cu Elsa sau Anna. Armin crede că fetița lui, care este mare fan „Frozen„, s-ar bucura foarte tare dacă el va scoate o piesă cu una dintre prințesele Disney.

Ascultătorii Virgin Radio au vrut să știe dacă van Buuren ar fi dispus să colaboreze și cu artiștii din zona mainstream, cum ar fi Beyonce sau Shakira. DJ-ul nu exclude o astel de colaborare pe viitor, cât timp piesa va fi bună.

„It’s not so much about the name, it’s about the song. As much as I admire people like Beyonce or Shakira, I think it’s important that you work with somebody that has a good idea about the song. You can work with the biggest star on the planet. If the song it’s not good, it’s not gonna work.”, a declarat Armin van Buuren, în direct la Virgin Radio Romania.

A State Of Trance, show-ul radio al lui Armin van Buuren se aude exclusiv pe Virgin Radio Romania, în fiecare sâmbătă de la ora 22.00!

Ascultă mai jos tot interviul din Virgin Tonic.

Articole similare

Feli X JobHunter: "Am lucrat intr-o pizzerie in autogara din Sebes"

Feli a fost saptamana aceasta invitata lui Andrei Niculae la JobHunter, iar povestea ei in campul mu...

Job Hunter: Sfaturi pentru interviu, live, pentru ascultătoarea Virgin Radio pentru care am găsit un...

Cu o săptămână în urmă, ascultătoarea noastră, Charlie, ne-a trimis un mesaj în care ne spunea că sp...

Nane lasă totul pentru Liza și Fere ! (AUDIO)

Nane și PRNY au intrat, de curând la Fere și Liza, în direct și au vorbit despre viitoarele piese, c...