Armin van Buuren: „Am supraviețuit The State of Diapers”

VirginTonic
share

Armin van Buuren a fost în direct, prin telefon, miercuri dimineață, la Virgin Tonic. Bogdan, Shurubel și Ionuț și-au luat la întrebări colegul și au aflat tot felul de lucruri personale.

Bogdan, pentru că este tătic, la fel ca Armin, a vrut să știe cum a fost The State of Diapers pentru DJ. Armin a început să râdă și l-a sfătuit pe matinal să aibă răbdare, pentru că va trece și perioada asta. Van Buuren are doi copii, Fenna și Remy.

Cea mai recentă piesă a olandezului, „I need you„, este în colaborare cu Olaf (care este și numele unui personaj din „Frozen„). Astfel, Shurubel a fost curios să afle dacă va exista și un featuring cu Elsa sau Anna. Armin crede că fetița lui, care este mare fan „Frozen„, s-ar bucura foarte tare dacă el va scoate o piesă cu una dintre prințesele Disney.

Ascultătorii Virgin Radio au vrut să știe dacă van Buuren ar fi dispus să colaboreze și cu artiștii din zona mainstream, cum ar fi Beyonce sau Shakira. DJ-ul nu exclude o astel de colaborare pe viitor, cât timp piesa va fi bună.

„It’s not so much about the name, it’s about the song. As much as I admire people like Beyonce or Shakira, I think it’s important that you work with somebody that has a good idea about the song. You can work with the biggest star on the planet. If the song it’s not good, it’s not gonna work.”, a declarat Armin van Buuren, în direct la Virgin Radio Romania.

A State Of Trance, show-ul radio al lui Armin van Buuren se aude exclusiv pe Virgin Radio Romania, în fiecare sâmbătă de la ora 22.00!

Ascultă mai jos tot interviul din Virgin Tonic.

Articole similare

Ce s-a întâmplat cu relația dintre Hannelore și Bogdan după Insula Iubirii

Bogdan și Hannerole au fost cuplul care a fost cel mai mult în lumina reflectoarelor de pe Insula Iu...

Cum se mai colindă în București, în 2018 - VIDEO

Shurubel, matinalul de la Virgin Radio Romania, se plimba pe la Unirii, când ce să vezi? A dat peste...

Am fost la o ”Bătălie a Generațiilor” cu Moise Guran și Vlad Petreanu - AUDIO

Colegii de la Europa FM ne-au provocat, weekendul trecut, să luăm parte la o altfel de emisiune. ...
X