Analogue Festival 2023: trei zile de concerte și experiențe în mijlocul naturii între 25 și 27 august

CoolNews, NEWS
share

Analogue Festival, ultimul festival major de muzică al verii 2023, vă așteaptă începând de vineri, 25 august, pentru un weekend de muzică, jocuri și experiențe de entertainment în mijlocul naturii, pe platoul Făget de lângă Mioveni.

În cele trei zile de festival, pe scena principală a Analogue vor urca artiști români și internaționali: B.U.G. Mafia (cu un concert extraordinar, ce marchează 30 de ani de existență a formației), Delia (care va aduce pe scenă conceptul Rockadelia), John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Pe cea de-a două scenă vor urca artiști tineri aflați în plină ascensiune: 7 Tears Ago, AFFE, Andra Pierșinaru, Anuelli, CEDY, Clubhaus Studio, DJ BVMSE, DJ Dreurescu, DJ Huston, DJ Tibi, DJ Wanderlust, Ivana Costache, PawPawPGR Rareș, PRBLM Kid Groșa, Rickardo Priceless, Serotone și Trupa Rana.

„Aceștia sunt următoarea generație de headlineri – așa cum ne place să o spunem la Analogue Festival. Au fost selectați din peste 120 de aplicații ale unor tineri artiști la call-ul organizatorilor pentru un loc pe scena secundară a Analogue Festival. În premieră, trei dintre acești tineri artiști – Andra Pierșinaru, Trupa Rana și Clubhaus Studio – au fost ajuns în line-up în urmă.

Exprimării preferințelor publicului, în ordinea celor mai multe interacțiuni cumulate cu fanii (comment, like, share) de pe Facebook și Instagram”, spune Alin Călinescu, managerul festivalului.

 

Ziua Zero: joi 24 august – intrare liberă în avanpremiera festivalului

Toți cei care doresc să ia contact cu experiența unui mare eveniment muzical pot veni la Analogue Festival, pe platoul Făget de lângă Mioveni chiar de joi 24 august, pentru Ziua Zero, la care intrarea este gratuită. Cei interesați să rămână pentru experiența completă își vor putea achiziționa chiar la fața locului abonamente sau bilete pentru câte o zi de festival.

 

Jocuri pentru toate vârstele

În cele trei zile de festival, între orele 14:00 și 18:00 cei prezenți vor putea lua parte la ateliere de string art (tablouri pe lemn create prin răsucirea unui fir de ață sau lână în jurul cuielor de pe o scândură). La atelierul din incinta festivalului, participanții vor crea sigla Analogue pe o placă gigantică de lemn, cu dimensiunea de 2 m.

De asemenea, participanții de toate vârstele se vor bucura de jocuri gigant precum: Giant X&O, Giant Scrabble, Giant Domino, Giant Nu te supăra Frate, Giant Bubbles, Giant Twister, Giant Corn Hole și Giant Four in a row, în timp ce copiii se vor distra cu facepainting, baloane modelabile, jocuri Hula Hoop, dar și… o cursă în saci. Pe lângă acestea, ei vor mai avea ocazia să experimenteze jocuri precum Ladder Toss sau un joc gigantic de aruncat la țintă.

 

Cum se face accesul la Analogue Festival

Analogue Festival are loc pe un spațiu situat în mijlocul naturii, pe platoul Făget, aflat la circa 5 km de orașul Mioveni. Intrarea în spațiul festivalului se va face doar prin zona de acces general, pe baza unui bilet de acces valabil, care va fi înlocuit la intrare cu o brățară de acces.

Toți participanții trebuie să aibă asupra lor un act de identitate (buletin sau pașaport). Pentru condițiile specifice de acces, inclusiv lista echipamentelor audio-video și articolele personale care sunt permise sau nu, consultați regulamentul Analogue Festival, disponibil pe site-ul evenimentului.

Accesul minorilor la Analogue Festival este condiționat de prezența unui adult însoțitor, în cazul copiilor cu vârsta de până la 14 ani, respectiv de un acord scris semnat de părinte sau tutorele legal în cazul minorilor cu vârsta între 14 și 18 ani sau o declarație pe proprie răspundere, de asemenea semnată. Modelul de acord parental poate fi descărcat de pe site-ul Analogue Festival.

Orarul Analogue Festival:

Joi, 24 august, Ziua Zero: acces liber începând cu ora 18:00

Vineri 25 august: acces începând cu orele 14:00 până sâmbătă 26 august, ora 3:00

Sâmbătă 26 august: acces începând cu orele 12:00 până duminică 27 august, ora 3:00

Duminică 27 august: acces începând cu orele 12:00, până luni 28 august, ora 3:00

 

Cum se ajunge la Analogue Festival

Pe durata festivalului, între Pitești și Mioveni și spațiul evenimentului va circula o cursă regulată de transport public. Punctele de plecare către locația festivalului sunt Ramada Hotel Pitești și Primăria Mioveni.

 

Orar și stații de plecare:

 

  • Vineri 25 august și sâmbătă 26 august

Plecări:

16:00   de la Ramada Hotel Pitești

17:00   de la Primăria Mioveni

18:00   de la Primăria Mioveni

19:00   de la Primăria Mioveni

20:00   de la Primăria Mioveni

 

Retur:

23:00   către Primăria Mioveni

00:00   către Primăria Mioveni

01:00   către Primăria Mioveni

03:15   către Ramada Hotel Pitești

 

  • Duminică 27 august

Plecări:

16:00   de la Ramada Hotel Pitești

17:00   de la Primăria Mioveni

18:00   de la Primăria Mioveni

19:00   de la Primăria Mioveni

20:00   de la Primăria Mioveni

 

Retur:

23:00   către Primăria Mioveni

00:00   către Primăria Mioveni

01:00   către Primăria Mioveni

01:30   către Ramada Hotel Pitești

 

Detalii despre bilete și abonamente

În aceste zile, cei interesați mai au o ultimă ocazie de a achiziționa abonamente sau bilete la Analogue Festival, inclusiv online, pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro.

Dacă abonamentele standard oferă doar acces la toate evenimentele din cadrul Festivalului, abonamentele VIP oferă acces la o zonă special amenajată cu baruri cu opțiuni premium de băutură și timp minim de așteptare. Posesorii de abonamente VIP vor intra la festival printr-o intrare separată. Biletele de o zi garantează accesul la toate scenele Festivalului în ziua respectivă, începând din prima zi de la ora 14:00 (respectiv ora 12:00 în zilele de sâmbătă și duminică) până la ora 3:00 a zilei următoare.

La intrarea în Festival, participanții trebuie să prezinte biletul sau abonamentul, cartea de identitate sau certificatul de naștere al minorului, precum și, dacă este cazul, acordul parental sau declarația pe proprie răspundere a însoțitorului.

 

 

Vreme călduroasă în timpul zilei, foarte plăcută seara

Spectatorii care vor ajunge la Analogue Festival vor avea parte de o vreme călduroasă și plină de soare, cu temperaturi așteptate de 33-35 de grade de vineri până duminică. Grație cadrului natural, departe de betonul din orașe, serile vor fi foarte plăcute, chiar răcoroase, cu temperaturi de circa 18 grade. Organizatorii fac apel la spectatori ca în timpul zilei să caute zonele umbrite și să se hidrateze, pentru a evita riscul de insolație.

 

Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

 

Susținut de Virgin Radio Romania!

 

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival-invitație la o evadare în natură, alături de artiști români și internaționali care aduc în România concerte live de pe cele mai mari scene ale lumii. Un succes încă de la prima ediție, Analogue Festival a adus la un loc peste 30.000 de pasionați de muzică live și artiști internaționali de calibru.

ANALOGUE. Escape into nature. Escape into music.

Articole similare

Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Ediția din acest an a Analogue Festival s-a încheiat duminică, 27 august, cu concerte susținute pe s...

Noua generație de artiști, prezentă pe scena secundară de la Analogue Festival

E timpul să îți pregătești aplauzele pentru tinerele talente, artiști, trupe, soliști, performeri sa...

Analogue Festival: Intrare gratuită în Ziua Zero a festivalului

Premieră în rândul festivalurilor din România: pe 24 august, Analogue Festival își deschide porțile ...