Confidenţialitate

Alex Parker lansează single-ul bass-house și NFT-ul ”I want the money” feat. Hera

Muzică
share

Alex Parker lansează piesa bass-houseI want the money”, o colaborare incendiară cu artista din L.A., Hera.

I Want The Money este imnul generației crypto! O piesă catchy, cu un videoclip care aduce la viață toate meme-urile din sfera de finance”, a spus Alex.

Piesa a fost scrisă și compusă de Alex Parker și Alicia Eris, iar producția a fost realizată de Alex.

Single-ul face referire la consumerism și a fost inspirat din mișcarea Reddit Wall Street Bets, cryptomonede, Elon Musk și tranzacționarea de acțiuni.

Videoclipul, regizat de Isabella Szanto, portretizează goana după bani, într-o manieră ce aduce la viață personajele „memes” de pe internet și reprezintă totodată cel mai complex material audio-vizual creat de Alex Parker până în acest moment.

Piesa a luat naștere acum doi ani, pe vremea când făceam prima mea excursie în Los Angeles. Când am scris-o, împreună cu HERA, am simțit un potențial mare și am avut o viziune cu un clip extravagant și foarte haios în același timp. Am păstrat-o în sertar, cu toate că au existat oportunități de lansare, până când am văzut pe internet nebunia cu Wall Street Bets, tot ce se întâmplă pe piața crypto și tweet-urile lui Elon Musk. În tot acest timp, am dezvoltat proiectul, pe care sunt fericit că vi-l pot prezenta acum sub această formă”, a declarat Alex Parker.

Piesa și clipul marchează prima colaborare la nivel mondial dintre un artist și un gigant tech, Elrond Network, companie de crypto monede din top 50 global, I want the money fiind primul NFT din portofelul digital MAIAR.

Articole similare

Piesă nouă de la Bastien & Lori Lo - ”What If” (AUDIO)

Bastien & Lori Lo te ajută să începi weekendul cu un vibe fresh, de vară, chiar dacă afară plou...

Alex Parker a dus ”I want he money” (The Crypto Anthem) în Times Square (VIDEO)

Să faci o piesă despre criptomonede pare o idee bună, mai ales când toată lumea vorbește despre ele....

JO, Alex Pizzuti, Max + Johann, single fresh de vară: ”BOOM” (VIDEO)

Alex Pizzuti face echipă cu Max + Johann și JO pentru un single fresh, de vară: „Boom“. În 2020 r...