Alex Parker și SBSTN ne prezintă o colaborare electrizantă, piesa „Save Me”

CoolNews, Muzică
share

Alex Parker și SBSTN lansează piesa „Save Me”, o colaborare muzicală interesantă care aduce o combinație inovatoare între elemente din muzica electronică și inserții de pop.
Vocea vibrantă a lui SBSTRN se îmbină perfect cu producția lui Alex Parker, creând o piesă perfectă de pus pe repeat.

Alex Parker și SBSTN au mai colaborat în trecut pentru alte piese, precum „All this love”, dar și în studio-ul de înregistrări.

Alex Parker este un DJ, producător și compozitor român. Parker este cel mai bine cunoscut pentru că a devenit primul DJ care a cântat pe o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a scris, produs și mixat peste 50 de melodii pentru artiști cunoscuți ai României, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. Alex Parker a câștigat pentru prima dată notorietate internațională în 2016 cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, produs în Studiourile DeMoga, care a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.

Parker și-a făcut debutul la Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Addicted”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri ca „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, featuring cântăreața americană HERA, a fost prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare dintre un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de top 50 de criptomonede.

În 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music România și a marcat începutul acestei colaborări cu piesa „Home Alone”, alaturi de Alexandra Stan. În 2022, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a lansat single-ul „All This Love”, apoi au urmat piesele “Sticks and Stones” și “Insecure”. Iar în 2023, acesta a lansat piesele „Killer” cu Misha Miller, „No Sleep” cu Milan Gavris și „Hold You Down” alături de artista de origine bulgară Alma.

SBSTN își scrie propriile piese și pune accent pe exprimarea personală în detrimentul conformității. Scopul lui este să creeze muzică cu un sunet distinctiv și să îi inspire și pe alții să-și îmbrățișeze unicitatea. Mesajul lui SBSTN încurajează individualitatea, contestând normele sociale și sărbătorind libertatea de a-ți urmări pasiunile autentice. SBSTN nu este doar un star pop, ci un adept al autenticității și libertății creative.

Articole similare

Alex Parker si Mihaela Marinova lanseaza single-ul "Stay"

DJ-ul și producătorul român Alex Parker a făcut echipă cu artista din Bulgaria, Mihaela Marinova pen...

S-a lansat ,,MOVE LIKE THAT”, prima piesă din compilația Untold Sessions by DEMOGA MUSIC

,,Move like that”, piesa cu vibe de festival născută în cadrul proiectului UNTOLD SESSION by DEMOGA ...

Trackula revine cu un nou single alături de SBSTN, Toxic

După lansările de succes alături de Romanian House Mafia, Trackula revine cu un nou single alături d...