Confidenţialitate

Albă ca Zăpada nu va mai fi albă

CoolNews, Filme
share

Albă ca Zăpada va avea o altă culoare a pielii, după cum anunță reprezentanții Disney. Rachel Zegler, în vârstă de 20 de ani, o va interpreta pe Albă ca Zăpada în versiunea live-action a celebrului desen animat din 1937.

Cu o mamă columbiană şi un tată polonez, Rachel Zegler este metisă și marchează o importantă schimbare în modul în care este portretizat unul dintre cele mai cunoscute personaje din poveștile pentru copii.

“Snow White and the Seven Dwarfs”, o adaptare a poveștii fraţilor Grimm, va intra în producție la anul, în 2022.

Rachel Zegler a fost aleasă și pentru calitățile sale vocale, lăudate de echipa de producție. “Abilităţile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei”, a comentat Marc Webb, regizorul “Snow White and the Seven Dwarfs”.

Rachel Anne Zegler joacă rolul principal al Mariei în viitorul film ”West Side Story”, în regia lui Steven Spielberg, programat să apară în cinematografe pe 10 decembrie 2021. În prezent filmează pentru ”Shazam! Fury of the Gods”, continuarea de la “Shazam!”, care este programată să apară în 2023.

Actrița mai poate fi urmărită în showul pentru televiziune ”The George Lucas Talk Show”. Mai cunoscută pe YouTube decât pe micile sau marile ecrane, Rachel Zegler se anunță drept una dintre actrițele cu un debut în forță în cinematografia internațională.

ILUSTRAȚIE: Shutterstock

FOTO: Rachel Zegler în ”West Side Story” (2021)

Articole similare

Scarlett Johansson dă în judecată Disney pentru „Black Widow” - VIDEO

Scarlett Johansson a intentat un proces împotriva studioului Disney, fiind nemulțumită că filmul „Bl...

“Luca”, un nou film original produs de Studiourile Disney Pixar (VIDEO)

“Luca” este o poveste amuzantă și emoționantă despre prietenie, ieșirea din zona de confort și o ave...

Cine este Rachel Zegler

Rachel Zegler a devenit un nume popular online, după ce a venit anunțul Disney că Albă ca Zăpada nu ...