Confidenţialitate

Adele anunță „Easy on me”, primul single după o pauză de 6 ani

CoolNews, Muzică
share

Una dintre veștile foarte bune ale săptămânii: Adele revine după o pauză de 6 ani! „Easy on me”, probabil una dintre piesele de pe albumul „30”, va fi lansată pe 15 octombrie.

Cântăreața britanică a dezvăluit știrea pe rețelele sociale postând un clip scurt care pare să fie un teasing al unei noi piese. Ne-a oferit șansa să aruncăm un ochi și la videoclipul pe care îl pregătește și nu dezamăgește deloc. Dacă nu ai văzut postarea, ți-o lăsăm mai jos.

Fanii așteptau cu sufletul la gură o veste de la artista lor preferată după lunga pauză de 6 ani. Albumul „25” a avut un succes remarcabil, dar cu toții aveam nevoie de câteva piese noi. Semnele care arătau că Adele pregătește un nou album, au început să apară deja prin 2020, iar luna septembrie ar fi trebuit să fie luna cea mare. Dar pandemie, izolare, etc..

Deși Adele are deja 33 de ani, albumul se va numi „30”, vârsta la care artista s-a despărțit de Simon Konecki, cel cu care forma un cuplu frumos la acel timp. E clar că a fost inspirată de acel moment iar piesele vor avea o foarte mare încărcătură emoțională.

Dacă piesa nouă va apărea pe 15 octombrie, albumul ar trebui să fie lansat undeva prin luna Noiembrie. Tot atunci va lansa și Taylor Swift un album nou, deci ne vom bucura de foarte multă muzică nouă.

Prima veste legată de album am împărțit-o cu voi pe 20 septembrie, când am aflat că Ed Sheeran a dezvăluit că Adele pregătește un nou album într-un interviu despre „Bad Habbits”: „Nu știu. Cred că Adele revine înainte de Crăciun. Am auzit niște zvonuri”, a declarat Sheeran, citat de Mirror.

De asemenea, se pare că vom avea parte de un concert „Adele live in Vegas”! Show-ul este plănuit să fie difuzat în toată lumea, fiind primul concert al artistei după patru ani de pauză de concerte.

 

Articole similare

Grammy 2023: Beyoncé și Adele se bat pentru „albumul anului”! Lista nominalizărilor e chiar aici...

Nominalizările pentru premiile Grammy 2023 au sosit! Am strâns toate informațiile de care ai nevoie,...

Adele a lansat videoclipul pentru piesa „Oh My God”

Adele – artista care a renăscut CD-ul, cuceritoarea tuturor topurilor internaționale – revine cu un ...

AMI a cântat „Fluturi” și „Easy on me” de 1 Decembrie la Virgin Radio Romania [VIDEO]

Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție ...