Confidenţialitate

Adele revine de Crăciun cu un nou album și un prim concert după 4 ani

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Deși temperaturile au scăzut, nu prea ne gândim noi acum la perioada sărbătorilor. Trebuie să ningă puțin, să vedem luminițele pe stradă, să înceapă filmele acelea clasice de Crăciun la televizor și abia după putem să intrăm în spiritul specific. 

Totuși, se pare că unii se pregătesc intens pentru acest sezon. Adele, de exemplu, urmează să lanseze un nou album, după 6 ani, care ar trebui să apară în perioada sărbătorilor. Ed Sheeran a dezvăluit această știre, fără să vrea, într-un interviu recent în care a povestit despre „Bad Habbits”: „Nu știu. Cred că Adele revine înainte de Crăciun. Am auzit niște zvonuri”, a declarat Sheeran, citat de Mirror.

Da, Ed, zvonurile sunt cât se poate de adevărate! Adele va lansa un nou album înainte de Crăciun. Bine, artista ar fi trebuit să-l lanseze încă de anul trecut, dar pandemia nu i-a permis să livreze materialul la timp.

Se pare totuși că între timp s-a ajuns la final cu înregistrările, iar Sony, label-ul cu care a semnat artista,  a strâns o echipă de profesioniști care să ajute pe partea de marketing. În primă fază, vom avea parte de un concert „Adele live in Vegas”! Show-ul este plănuit să fie difuzat în toată lumea, fiind primul concert al artistei după patru ani de pauză. Poate și declarația lui Sheeran, ”din greșeală”, face parte tot din strategia de marketing a lansării noului album.

Noul album semnat Adele, este cel mai așteptat album al anului! A trecut ceva timp, dar label-ul îl vrea lansat înainte de Crăciun, iar momentul culminant va fi un concert în Vegas”, a declarat o sursă secretă pentru Mirror.

Din ce știm până acum, unele piese sunt compuse imediat după despărțirea de Simon Konecki și sigur vor fi despre acest episod din viața artistei. În acest moment, Adele formează un cuplu cu Rich Paul, un agent sportiv american.

 

Articole similare

Adele a lansat primul single de pe noul album, „Easy on me”

A venit ziua cea mare! Adele a revenit în forță cu noua piesă „Easy on me” pentru care aveam până ac...

Ed Sheeran invitat surpriză la concertul Coldplay din Londra

Coldplay și Ed Sheeran și-au unit forțele pentru un super concert care a avut loc marți seară în Lon...

Adele anunță „Easy on me”, primul single după o pauză de 6 ani

Una dintre veștile foarte bune ale săptămânii: Adele revine după o pauză de 6 ani! „Easy on me”, pro...