Adele revine de Crăciun cu un nou album și un prim concert după 4 ani

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Deși temperaturile au scăzut, nu prea ne gândim noi acum la perioada sărbătorilor. Trebuie să ningă puțin, să vedem luminițele pe stradă, să înceapă filmele acelea clasice de Crăciun la televizor și abia după putem să intrăm în spiritul specific. 

Totuși, se pare că unii se pregătesc intens pentru acest sezon. Adele, de exemplu, urmează să lanseze un nou album, după 6 ani, care ar trebui să apară în perioada sărbătorilor. Ed Sheeran a dezvăluit această știre, fără să vrea, într-un interviu recent în care a povestit despre „Bad Habbits”: „Nu știu. Cred că Adele revine înainte de Crăciun. Am auzit niște zvonuri”, a declarat Sheeran, citat de Mirror.

Da, Ed, zvonurile sunt cât se poate de adevărate! Adele va lansa un nou album înainte de Crăciun. Bine, artista ar fi trebuit să-l lanseze încă de anul trecut, dar pandemia nu i-a permis să livreze materialul la timp.

Se pare totuși că între timp s-a ajuns la final cu înregistrările, iar Sony, label-ul cu care a semnat artista,  a strâns o echipă de profesioniști care să ajute pe partea de marketing. În primă fază, vom avea parte de un concert „Adele live in Vegas”! Show-ul este plănuit să fie difuzat în toată lumea, fiind primul concert al artistei după patru ani de pauză. Poate și declarația lui Sheeran, ”din greșeală”, face parte tot din strategia de marketing a lansării noului album.

Noul album semnat Adele, este cel mai așteptat album al anului! A trecut ceva timp, dar label-ul îl vrea lansat înainte de Crăciun, iar momentul culminant va fi un concert în Vegas”, a declarat o sursă secretă pentru Mirror.

Din ce știm până acum, unele piese sunt compuse imediat după despărțirea de Simon Konecki și sigur vor fi despre acest episod din viața artistei. În acest moment, Adele formează un cuplu cu Rich Paul, un agent sportiv american.

 

Articole similare

Adele și-a oprit cel mai recent concert pentru a înjura un fan. De la ce a început

Celebra cântăreață britanică Adele s-a oprit din cântat în timpul unui concert din Las Vegas pentru ...

Ed Sheeran, apariție surpriză în timpul concertului lui 50 Cent din Londra

Fanii lui 50 Cent care au participat la concertul din Londra, s-au bucurat de un moment unic. Rapper...

Ed Sheeran declară că a consumat marijuana cu Snoop Dogg până și-a pierdut vederea

Ed Sheeran a aflat pe calea grea că nu poate lucra cu Snoop Dogg - când vine vorba de iarbă, desigur...