Adele este de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme! A șocat pe toată lumea la petrecerea lui LeBron James

Celebrități
share

Toți am zis că intrăm la dietă de luni. Și când vine acea zi de luni, o amânăm pentru cealaltă zi de luni și tot așa. Se pare că Adele a decis că este momentul să facă o schimbare și acum arată într-un mare fel!

Adele este cântăreață și compozitoare britanică. Are 3 albume lansate până în acest moment: „19”, „21” și „25”, reprezentând vârsta la care artista a compus respectivul album. ”Someone like you”, „Rolling in the deep” sau „Hello” sunt doar câteva dintre piesele pe care sigur le recunoști dacă le auzi la radio. Dincolo de vocea puternică, Adele se impunea și prin simpla ei prezență, datorită greutății. Acum, după ce a reușit să slăbească peste 45 de kilograme, cântăreața pare altă persoană.

Acum are 33 de ani și se pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Rich Paul, un celebru agent din NBA, iar petrecerile se țin lanț. De curând, Adele a fost fotografiată la petrecerea aniversară a soției lui LeBron James, Savannah și putem să spunem că arată extraordinar!

Toate acestea se datorează ambiției cântăreței, în lupta cu kilogramele. Încă de la început, Adele a eliminat orice tip de carne, alcool sau dulciuri. Însă cea mai mare cantitate de zahăr o consuma alături de ceaiurile pe care obișnuia să le bea și pe scenă: „Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând” a declarat Adele pentru ziarul The Sun.

Nici sportul nu lipsește din rutina ei zilnică. Încă de la începutul regimului, Adele a făcut sport cu antrenorii personali, iar de curând s-a apucat și de Pilates cu soția lui Robbie Williams.

Noi îi urăm mult succes pe mai departe cu dieta, să nu uite să mănânce tot din farfurie și multă inspirație pentru un nou album. Cine știe, poate se va numi chiar „33”!

Articole similare

Adele și-a oprit cel mai recent concert pentru a înjura un fan. De la ce a început

Celebra cântăreață britanică Adele s-a oprit din cântat în timpul unui concert din Las Vegas pentru ...

LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile în NBA

Moment istoric în baschetul american: jucătorul LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toat...

Gala Premiillor Grammy 2023: Lista integrală a câștigătorilor

Cea de-a 65-a gală a Premiilor Grammy a avut loc, luni, 6 februarie, de la ora 3:00. Evenimentul muz...