Confidenţialitate

Adele este de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme! A șocat pe toată lumea la petrecerea lui LeBron James

Celebrități
share

Toți am zis că intrăm la dietă de luni. Și când vine acea zi de luni, o amânăm pentru cealaltă zi de luni și tot așa. Se pare că Adele a decis că este momentul să facă o schimbare și acum arată într-un mare fel!

Adele este cântăreață și compozitoare britanică. Are 3 albume lansate până în acest moment: „19”, „21” și „25”, reprezentând vârsta la care artista a compus respectivul album. ”Someone like you”, „Rolling in the deep” sau „Hello” sunt doar câteva dintre piesele pe care sigur le recunoști dacă le auzi la radio. Dincolo de vocea puternică, Adele se impunea și prin simpla ei prezență, datorită greutății. Acum, după ce a reușit să slăbească peste 45 de kilograme, cântăreața pare altă persoană.

Acum are 33 de ani și se pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Rich Paul, un celebru agent din NBA, iar petrecerile se țin lanț. De curând, Adele a fost fotografiată la petrecerea aniversară a soției lui LeBron James, Savannah și putem să spunem că arată extraordinar!

Toate acestea se datorează ambiției cântăreței, în lupta cu kilogramele. Încă de la început, Adele a eliminat orice tip de carne, alcool sau dulciuri. Însă cea mai mare cantitate de zahăr o consuma alături de ceaiurile pe care obișnuia să le bea și pe scenă: „Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând” a declarat Adele pentru ziarul The Sun.

Nici sportul nu lipsește din rutina ei zilnică. Încă de la începutul regimului, Adele a făcut sport cu antrenorii personali, iar de curând s-a apucat și de Pilates cu soția lui Robbie Williams.

Noi îi urăm mult succes pe mai departe cu dieta, să nu uite să mănânce tot din farfurie și multă inspirație pentru un nou album. Cine știe, poate se va numi chiar „33”!

Articole similare

Adele face istorie în industria muzicală! A convins Spotify să elimine butonul de shuffle

Ai avut și tu zilele acelea în care chiar nu ai chef să asculți un album întreg, ci poate doar 2-3 p...

Adele a lansat primul single de pe noul album, „Easy on me”

A venit ziua cea mare! Adele a revenit în forță cu noua piesă „Easy on me” pentru care aveam până ac...

Adele anunță „Easy on me”, primul single după o pauză de 6 ani

Una dintre veștile foarte bune ale săptămânii: Adele revine după o pauză de 6 ani! „Easy on me”, pro...