Acestea sunt pozele cu sosia Angelinei Jolie care au oripilat internetul – GALERIE FOTO

Celebrități, CoolNews
share

 Internetul scoate din sertare multe ciudățenii. De data asta a devenit virală o imagine din aia de vise urâte. Îți dă coșmar instant!

Sahar Tabar, o iraniană de 19 ani surprindea Internetul în 2017 cu poze în care semăna foarte bine cu Angelina Jolie. Internauții au spus că are aceeași curbură a nasului, aceeași sculptură a obrajilor și ochi expresivi.

اينطور نابَم من 😍😈👅😈👅😈😈

O postare distribuită de Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) pe

Ca să arate în felul ăsta, Tabar a trecut prin 50 de operații estetice și a slăbit 40 de kilograme. Într-un interviu acordat zilele acestea pentru Sputnik News, tânăra susține că nu și-a dorit vreodată să arate ca Angelina Jolie deși știe că seamănă cu actrița.

„I had no interest at all to be like Angelina Jolie, and I did not want to look like the character from “Corpse Bride”. I understand that I do have some similarities with them, but I am my own muse and I did not want to look like anyone.”

„Niciodată nu mi-am dorit să arăt ca Angelina Jolie sau ca vreun personaj din Corpse Bride. Înțeleg că există unele asemănări între mine și acestea, dar eu sunt propria mea muză și nu vreau să arat ca nimeni altcineva” , a declarat Tabar.

Pentru că au apărut tot felul de speculații pe rețelele de socializare, adolescenta din Teheran a publicat și câteva poze în care apare fără machiaj, iar aspectul ei este înfricoșător.

میشناسن منو کل دنیا Yes im angelina jolie 👻

O postare distribuită de Sahar👽Tabar (@sahartabar_offcial) pe

Sahar Tabar le-a povestit reporterilor Sputnik News că a făcut mai multe rinoplastii, și-a pus Botox în buze și a trecut prin mai multe liposucții și a ajutat-o faptul că aceste intervenții sunt ieftine în Iran. Fiecare operație a costat-o mai puțin de 300 de dolari.

Întrebată cum a reacționat familia când a văzut transformarea ei, fata a spus că părinții consideră că operațiile estetice nu sunt un lucru normal, dar s-au obișnuit cu ideea, iar acum o înțeleg și o susțin.

Articole similare

Angelina Jolie se confruntă cu paralizie facială în urma divorțului. Ce a pățit actrița

Opt ani au trecut de când Angelina Jolie și Brad Pitt au pus capăt căsniciei lor, iar această perioa...

[BREAKFAST] O femeie care a câștigat premiul cel mare la loto „le-a făcut cinste” surorilor sale cu ...

Ea a cheltuit peste 11.000 de euro pe operațiile sale estetice și ale surorilor sale. Ea a mărturisi...

[BREAKFAST] O coreeancă a investit 50.000 de lire în operații pentru a semăna cu Kim Kardashian încâ...

Cherri Lee, în vârstă de 28 de ani, a crescut idolatrizând familia Kardashian – și s-a îndrăgostit d...