Confidenţialitate

Aceasta este fotografia care a dus la concedierea a 6 angajați Ryanair

CoolNews, Viral
share

6 angajați ai companiei aeriene Ryanair au fost concediați din cauza unei fotografii care s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Potrivit BBC, în luna octombrie, peste 20 de angajați ai Ryanair, membri ai unor echipaje de zbor, au rămas blocați în Malaga, Spania din cauza unor furtuni.

6 dintre ei au fost surprinși dormind într-o cameră pe podea iar fotografia a circulat pe internet.

„Acesta este echipajul Ryanair 737, blocat în Malaga, Spania, acum câteva nopți din cauza furtunilor. Dorm pe podeaua camerei echipajului. Ryanair face profit de 1,25 miliarde de euro anul acesta, dar nu plătește o cameră de hotel pentru angajați timp de o noapte?” este unul dintre mesajele virale de pe Twitter.

Compania susține că poza este de fapt o înscenare și i-a concediat pe respectivii angajați pentru comportament neadecvat. Reprezentanții acesteia spun că fotografia ar fi afectat imaginea companiei după ce a fost distribuită online, unde a fost aspru criticată.

Potrivit Ryanair, niciun angajat nu a dormit pe jos. O asociație sindicală portugheză, care a criticat compania aeriană, a admis că angajații au fost mutați într-o cameră VIP, însă timp de 5 ore aceștia ar fi stat într-o altă cameră cu scaune puține, fără acces la hrană și la apă.

Articole similare

Shurubel, angajat cu pile (AUDIO)

Shurubel a lucrat la un depozit de calculatoare, după ce părinții lui au pus o vorbă bună.

Fiecare pauză de țigară și cafea va fi scăzută din salariu

În Spania, Guvernul plănuiește să vină cu un nou sistem de calcul al orelor de muncă. O propunere...

Ryanair oferă un manual, "Geografia pentru idioți", către piloții British Airways

Am scris ieri despre avionul care care a plecat din Londra și a ajuns în Edinburgh în loc de Dusseld...
X