A fost confirmată cauza morții lui George Michael

Muzică
share

Cântăreţul britanic George Michael a murit din cauze naturale, a confirmat un anchetator, informează BBC.

Starul pop a suferit de cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză, potrivit lui Darren Salter, anchetator din Oxfordshire.

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, pe 25 decembrie, în casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire. Poliţia a spus iniţial că moartea sa era inexplicabilă, dar nu suspectă, iar o primă examinare a cadavrului a fost ”neconcludentă”.

Anchetatorul a spus într-un comunicat: ”Analiza morţii lui George Michael a fost încheiată, iar raportul final a fost primit. A fost confirmată o cauză naturală a morţii – cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză. Astfel, nu mai este necesară continuarea investigaţiilor”.

”Nu vor fi oferite ale noutăţi, iar familia solicită mass-media şi publicului să îi fie respectată intimitatea”, a încheiat el.

 

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”. Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

Articole similare

Un român din Botoșani și-a trasat propria trecere de pietoni. Ce a pățit apoi

Un român din comuna Vorona, Botoșani este anchetat acum de polițiști pentru că pe un drum județean ș...

Daddy Yankee a fost jefuit

Daddy Yankee, cuoscut pentru hit-ul "Despacito", tocmai a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2 m...

A murit DJ-ul suedez Avicii

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit în Oman la vârsta de 28 de ani.  "C...
X