A fost confirmată cauza morții lui George Michael

Muzică
share

Cântăreţul britanic George Michael a murit din cauze naturale, a confirmat un anchetator, informează BBC.

Starul pop a suferit de cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză, potrivit lui Darren Salter, anchetator din Oxfordshire.

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, pe 25 decembrie, în casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire. Poliţia a spus iniţial că moartea sa era inexplicabilă, dar nu suspectă, iar o primă examinare a cadavrului a fost ”neconcludentă”.

Anchetatorul a spus într-un comunicat: ”Analiza morţii lui George Michael a fost încheiată, iar raportul final a fost primit. A fost confirmată o cauză naturală a morţii – cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză. Astfel, nu mai este necesară continuarea investigaţiilor”.

”Nu vor fi oferite ale noutăţi, iar familia solicită mass-media şi publicului să îi fie respectată intimitatea”, a încheiat el.

 

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”. Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

Articole similare

Dilema ”Foot” la lecția de engleză

Poate ai aflat deja de pe europafm.ro sau de pe Facebook cum o profesoară de limba engleză a ajuns î...

Un român din Botoșani și-a trasat propria trecere de pietoni. Ce a pățit apoi

Un român din comuna Vorona, Botoșani este anchetat acum de polițiști pentru că pe un drum județean ș...

Daddy Yankee a fost jefuit

Daddy Yankee, cuoscut pentru hit-ul "Despacito", tocmai a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2 m...
X