8 FACTS despre ”Game of Thrones”, în așteptarea Sezonului 8 ”Game of Thrones”

CoolNews, Filme
share

După succesul sezoanelor precedente, așteptările pentru ”Game of Thrones” sunt foarte mari. 32.8 milioane de urmăritori a fost audienţa medie pentru Sezonul 7 „Game of Thrones” (Urzeala tronurilor).

De altfel, audienţa Game of Thronesa crescut de la sezon la sezon: Sezonul 1 – 9,3 milioane; Sezonul 2 – 11,6 milioane; Sezonul 3 – 14,4 milioane; Sezonul 4 – 19,1 milioane; Sezonul 5 – 20,2 milioane; Sezonul 6 – 25,7 milioane.

Acțiunea din serialul “Game of Thrones” este bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria “A Song of Ice and Fire”.

Conform aşteptărilor, Sezonul 8 „Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) va spulbera aceste recorduri.

Dar înainte să vedem primul episod din ”Game of Thrones” în România, ne-am gândit să adunăm la un loc 8 FACTS care vorbesc de la sine despre motivele pentru care se vorbește atât de mult despre acest serial.

#1 Game of Thrones

132 de nominalizări la premiile Emmy are, până acum, „Game of Thrones” (Urzeala tronurilor). A câştigat  47 de statuete, printre care premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic în 2015, 2016 şi 2018, pentru cele trei cele mai recente sezoane.

#2 Game of Thrones

186 din 330 de personaje principale  au murit în cele 7 sezoane ale serialului „Game of Thrones”. Așa că bătălia pentru tron e cât se poate de intensă!

#3 Game of Thrones

USA Today a făcut o analiză a șanselor pe care le are un personaj să moară în prima oră de când apare în serial: 14%. Rămâne de văzut cum va schimba Sezonul 8 din ”Game of Thrones” acest procent…

#4 Game of Thrones

Chiar și Netflix salută apariția ultimul sezon al serialului Game of Thrones într-un mod care a fost rapid remarcat și a transformat postarea într-una virală.

”14 aprilie. Ziua oficială de vacanță la Netflix #GoT”, este mesajul postat duminică pe pagina de Facebook Netflix. În mai puțin de o oră, inițiativa Netflix a fost salutată prin mii de reacții pozitive.

#5 Game of Thrones

Sezoanele sunt bazate pe 5 cărţi publicate de George R.R. Martin în saga „A Song of Ice and Fire” pe care a fost scris scenariul serialului: ”A Game of Thrones” 1996; ”A Clash of Kings”1999; ”A Storm of Swords” 2000; ”A Feast for Crows” 2005; ”A Dance with Dragons” 2011. Fanii aşteată cu nerăbdare ultimele două volume care trebuie să închidă această saga: ‘The Winds of Winter” şi ”A Dream of Spring”.

#6 Game of Thrones

„The Dragon and the Wolf” este cel mai lung episod de până acum,cu 80 de minute. A fost difuzat în finalul Sezonului 7 ”Game of Thrones”. Aparent, potrivit presei americane, noul sezon va începe cu două episoade destul de scurte – Primul episod al noii serii, regizat de David Nutter (cel care a regizat şi celebrul episod „The Rains of Castamere”), are doar 54 de minute, în timp ce al doilea, de asemenea regizat de David Nutter, are cu 4 minute mai mult.

#7 Game of Thrones

73 este numărul total al episoadelor Game of Thrones, inclusiv cele 6 din ultimul sezon care începe pe 14 aprilie. Primele şase sezoane au avut câte 10 episoade, iar penultimul 7.

#8 Game of Thrones

Arya Stark este personajul din serialul „Game Of Thrones” care a petrecut cel mai mult timp comiţând crime pe parcursul întregii serii, potrivit unei analize realizate de Press Association și citate de Agerpres.
Fiica cea mai tânără a familiei Stark, interpretată de Maisie Williams, a petrecut mai mult timp ucigând indivizi (două minute şi 25 de secunde) şi crime în masă (un minut) decât oricare alt personaj în cele şapte sezoane de până acum ale serialului.

Articole similare

Noi am întrebat, ascultătorii au răspuns: „Ultimul serial la care ai spus de cel puțin 3 ori “ultimu...

Avem cei mai tari ascultători! Pentru că am vrea să vorbim cu fiecare în parte, comunicăm cât putem ...

(P) Cum arată lupta pentru Premiile Emmy 2021

A 73-a ediție a Premiilor Emmy va avea loc pe 19 septembrie, la L.A. Live din Downton Los Angeles. N...

HBO oprește temporar filmările la continuarea "Game of Thrones", "House of the Dragon"

HBO oprește filmările la "House of the Dragon" , serie care vine înaintea poveștii din "Game of Thro...