Confidenţialitate

5 lucruri pe care nu le stiai despre piesa “Without Me” a lui Halsey

Muzică
share

Single-ul emotionant “Without Me” al lui Halsey atinge inimile de pretutindeni si a depasit 1 miliard de ascultari pe platformele digitale, la nivel global!
Versurile piesei “Without Me” au ridicat de la bun inceput semne de intrebare, fanii inghesuindu-se sa presupuna ca piesa vorbeste despre relatia lui Halsey cu rapper-ul G-Eazy.

  1. Intr-un interviu, Halsey a declarat ca piesa nu va fi inclusa pe niciun album, va ramane de sine statatoare. Nota personala a piesei nu este intamplatoare. “Without Me” este prima piesa pe care Halsey a scris-o ca Ashley (numele sau adevarat), fara sa se mai ascunda in spatele unor concepte, cum a procedat pentru albumele sale precedente, “BADLANDS” si “hopeless fountain kingdom”.
  2. In luna ianuarie a acestui an, piesa a ajuns no.1 in topul Billboard Hot 100, devenind prima piesa a lui Halsey care cucereste topul Hot 100.
  3. Pe 9 ianuarie Halsey a lansat si varianta remix a piesei, alaturi de rapperul Juice WRLD. P
  4. Piesa contine un pasaj in care versurile sunt preluate din melodia lui Justin Timberlake, “Cry Me A River” (piesa care vorbeste despre despartirea lui Justin de Britney Spears).
  5. Intr-un interviu, Halsey a recunoscut ca piesa “Without Me” vorbeste despre greseala pe care a facut-o in relatia sa amoroasa. Pentru prima data ea a pus nevoile celuilalt mai presus de ale sale, sfarsind singura si ranita.
Articole similare

Halsey dezvăluie că și-a planificat sarcina 100%

Halsey dezvăluie că și-a planificat sarcina 100%. Artista americană a fost întotdeauna deschisă cu p...

Halsey anunță că a rămas însărcinată

Artista Halsey a postat pe instagram câteva poze cu ea în care dezvăluie că e însărcinată. Dacă p...

S-au împăcat Halsey și Yungblud?!?

Halsey și Yungblud au fost zăriți zilele trecute la un protest din LA. Nu doar că s-au 'răzvrătit'pa...