Confidenţialitate

3 familii care locuiesc în autobuze școlare transformate în case

CoolNews, Viral
share

Nu știm câți dintre voi ați fi dispuși să renunțați la confortul unui apartament sau al unei case pentru a vă muta într-un…autobuz școlar. Fenomenul capătă din ce în ce mai multă amploare în Statele Unite. Tinerii renunță la apartamentele închiriate și-și construiesc propria casă în autobuze, dubițe sau remorci.

Partea bună? Ai libertatea de a locui unde vrei tu și de a călători cât cuprinde (asta bineînțeles dacă ai un job care-ți permite să lucrezi din orice colț al țării).

Partea mai puțin bună? Nu ai tot spațiul din lume și trebuie să te obișnuiești să îți aranjezi lucrurile cât mai eficient. Masa pe care mănânci e și birou, scara patului e și spațiu de depozitare și așa mai departe.

Însă asta pare că nu-i sperie pe tinerii sătui de șabloanele societății. 

Iată exemplul a trei familii care au reușit să transforme autobuze în case super mișto:

Mogli & Felix

Doi oameni, soț și soție, și câinele lor au hotărât că e timpul să plece în aventura vieții. Au construit o casă într-un fost autobuz școlar și au plecat din Alaska către Argentina. Videoclipurile cu aventurile lor sunt urmărite de milioane de oameni.

Luke & Rachel

Le-a luat un an și jumătate să transforme un fost autobuz școlar într-o casă veritabilă care are tot ce-i trebuie. Luke și Rachel sunt un alt cuplu american dornic de aventură. E super interesant cum au făcut dormitorul, în care au incorporat și un pat pentru fetița lor.

Ryan & Justine

Au lucrat timp de 2 ani la noua lor casă. Spun că le-a luat atât de mult timp pentru că a n-au putut renunța din prima la job-uri și singurele zile în care puteau să construiască erau weekend-urile. Dar întreaga muncă a meritat. Acum au o casă cu tot ce trebuie și pot pleca cu ea oriunde.

Articole similare

Mai multe case au fost îmbrăcate complet în gheață - VIDEO

Scene incredibile au fost filmate în oraşul Hamburg din statul american New York. Mai multe case ...

3 familii care locuiesc în autobuze școlare transformate în case

Nu știm câți dintre voi ați fi dispuși să renunțați la confortul unui apartament sau al unei case pe...