3 familii care locuiesc în autobuze școlare transformate în case

CoolNews, Viral
share

Nu știm câți dintre voi ați fi dispuși să renunțați la confortul unui apartament sau al unei case pentru a vă muta într-un…autobuz școlar. Fenomenul capătă din ce în ce mai multă amploare în Statele Unite. Tinerii renunță la apartamentele închiriate și-și construiesc propria casă în autobuze, dubițe sau remorci.

Partea bună? Ai libertatea de a locui unde vrei tu și de a călători cât cuprinde (asta bineînțeles dacă ai un job care-ți permite să lucrezi din orice colț al țării).

Partea mai puțin bună? Nu ai tot spațiul din lume și trebuie să te obișnuiești să îți aranjezi lucrurile cât mai eficient. Masa pe care mănânci e și birou, scara patului e și spațiu de depozitare și așa mai departe.

Însă asta pare că nu-i sperie pe tinerii sătui de șabloanele societății. 

Iată exemplul a trei familii care au reușit să transforme autobuze în case super mișto:

Mogli & Felix

Doi oameni, soț și soție, și câinele lor au hotărât că e timpul să plece în aventura vieții. Au construit o casă într-un fost autobuz școlar și au plecat din Alaska către Argentina. Videoclipurile cu aventurile lor sunt urmărite de milioane de oameni.

Luke & Rachel

Le-a luat un an și jumătate să transforme un fost autobuz școlar într-o casă veritabilă care are tot ce-i trebuie. Luke și Rachel sunt un alt cuplu american dornic de aventură. E super interesant cum au făcut dormitorul, în care au incorporat și un pat pentru fetița lor.

Ryan & Justine

Au lucrat timp de 2 ani la noua lor casă. Spun că le-a luat atât de mult timp pentru că a n-au putut renunța din prima la job-uri și singurele zile în care puteau să construiască erau weekend-urile. Dar întreaga muncă a meritat. Acum au o casă cu tot ce trebuie și pot pleca cu ea oriunde.

Articole similare

100 de troleibuze Solaris vor circula, de anul viitor, în Capitală

După mai bine de 20 de ani, bucureștenii vor circula cu troleibuze noi, scrie europafm.ro. 100 de...

Triunghiul luxului imobiliar absolut se află în București

Știați că în București există un fel de triunghi al luxului imobiliar absolut, care nu are nicio leg...

BUCUREȘTI: Greva de la metrou determină STB să scoată mai multe autobuze pe trasee

Pentru că greva spontană de la metrou a lăsat mulți călători din București pe dinafară, având în ved...