„Wonder Woman” nu are un super salariu

CoolNews, Filme
share

Producţia „Wonder Woman” a întrecut toate aşteptările  producătorilor, cu încasări de peste 570 de milioane de dolari în toată lumea.

Suma aşază „Wonder Woman” pe locul şase în topul celor mai mari succese financiare ale anului. Însă, în contul lui Gal Gadot, actriţa din rolul principal, au ajuns numai 300.000 de dolari, fapt ce a reaprins discuţiile despre salariile proaste pe care le au actriţele de la Hollywood.

Dacă faci o comparaţie cu actorii care joacă roluri de supereroi, poţi spune că Gal are un salariu ruşinos de mic. De exemplu, Henry Cavill a primit 14 milioane de dolari pentru „Man Of Steel”.

Povestea actriţelor de succes, care sunt plătite mult mai prost decât omologii lor bărbaţi, este veche la Hollywood şi face mereu vâlvă.

Jennifer Lawrence, laureată a premiilor Oscar a fost extrem de dezamăgită când, în urma unei scurgeri de informaţii a Sony, a  aflat ce diferenţă este între câştigurile ei şi cele ale starurilor masculine alături de care a jucat în filmul „Ţeapă în stil american”.

Actriţa a scris atunci: „Când (…) am aflat cât de puțin am fost plătită comparativ cu norocoșii cu penis, (…) m-am supărat pe mine însămi. Am eșuat ca negociator pentru că am renunțat devreme. Nu am vrut să mai lupt pentru milioane de dolari de care, sincer, nu am nevoie”.

Şi Robin Wrigh, personajul feminin principal din „House of Cards”, a povestit, într-un interviu cu The Edit, cât a fost de tristă când a aflat că şefii Netflix au minţit-o.

Aceştia îi spuseseră că primește aceeași sumă de bani precum Kevin Spacey. Ulterior a descoperit că nu era adevărat.

 

Articole similare

Javier Pena din Narcos va juca în următorul Wonder Woman - VIDEO

Regizorul filmului "Wonder Woman", Patty Jenkins, atrage un personaj important în echipa filmului. P...

E noul trend la Hollywood: creme de față cu extract de prepuț de bebeluș coreean

Pentru un ten perfect, în lupta contra îmbătrânirii, unele vedete de la Hollywood apelează la metode...

10 actrițe care au trecut prin antrenamente dure ca să arate demențial pe marele ecran

Actrițele de la Hollywood se dau mereu peste cap pentru ca imaginea lor să arate impecabil. Unele di...
X