Cripta de lângă mormântul lui Marilyn Monroe, vândută cu 195.000 de dolari. Cumpărătorul își dorea să stea lângă celebra actriță

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Un investitor în tehnologie din Beverly Hills, Anthony Jabin, a achiziționat recent o criptă funerară aflată în apropierea locului de veci al celebrei actrițe Marilyn Monroe. El a mărturisit că visul său de-o viață a fost să fie alături de Monroe. Spațiul se află de asemenea în proximitatea criptei fondatorului Playboy, Hugh Hefner, care a cumpărat un loc de veci lângă cel al actriței în 1992.

Fanii lui Marilyn Monroe, care a încetat din viață la vârsta de 36 de ani în 1962, vizitează cu regularitate cripta acesteia din Los Angeles, California. Ea a fost una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood în timpul vieții sale, jucând în filme celebre precum „Gentlemen Prefer Blondes”, „Some Like It Hot” și „How to Marry a Millionaire”.

De la moartea sa, Monroe a rămas subiectul fascinației multor oameni. Obiecte care i-au aparținut, alături de obiecte din colecția lui Hefner, fondatorul Playboy, au fost vândute la o licitație numită „Icons: Playboy, Hugh Hefner și Marilyn Monroe”, organizată de Julien’s Auctions.

Pe lângă cripta, Jabin a achiziționat și un costum de baie care i-a aparținut lui Monroe, precum și patul vechi al lui Hefner. Printre alte obiecte notabile vândute la licitație s-au numărat o rochie Pucci din mătase roz a lui Monroe, vândută cu cea mai mare sumă, 325.000 de dolari, și un ruj Elizabeth Arden folosit de actriță, adjudecat pentru 65.000 de dolari.

Pe lângă obiectele lui Monroe, la licitație s-au vândut și obiecte apartinând lui Hefner, precum una dintre celebrele sale jachete de fumător, care s-a vândut pentru 13.000 de dolari, într-un pachet care includea și o pereche de papuci, pijamale și o pipă de tutun. De asemenea, au fost vândute și opere de artă care au fost expuse în sediul Playboy.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, mamă pentru a doua oară

Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și a soțul...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame. Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, printre prietenii c...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame! Alături de el au fost Eminem, 50 Cent şi Snoop Dog...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din "X-Men”, "Narcos” și "Designated Survivor”, a murit...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din „The Cleaning Lady”, „Designated Survivor” și „Narc...