Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, mamă pentru a doua oară

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și a soțului ei, chitaristul Benji Madden, în vârstă de 45 de ani, a surprins pe toată lumea. Cuplul, care mai are o fetiță născută în 2019, a anunțat nașterea băiețelului lor într-o postare comună pe Instagram, vineri. Micuțul poartă numele de Cardinal Madden, conform declarațiilor celor lor.

Suntem de-a dreptul fericiți că este aici! Pentru respectarea intimității copiilor noștri, nu vom distribui fotografii„, au subliniat cei doi artiști, adăugând că fiul lor este „foarte drăguț„. Postarea lor, însoțită de un desen cu o pasăre roșie pe care scrie „Mi-a șoptit o păsărică„, sugerează aluzia la numele ales pentru fiul lor, cardinal fiind o referire evidentă.

Asemenea momentului nașterii fiicei lor, Raddix, cu ajutorul unei mame surogat, Diaz și Madden au optat pentru Instagram pentru a face anunțul. În ambele cazuri, au fost clari în privința deciziei lor de a proteja intimitatea familiei și de a nu distribui imagini sau detalii.

Într-un interviu pentru CBS News în 2022, Cameron Diaz a dezvăluit că a făcut o „pauză” de la actorie pentru a se dedica altor proiecte, dar mai ales pentru a se bucura de rolul de mamă. Ea a mărturisit că experiența de a fi mamă „cu siguranță” a schimbat-o și că se bucură să își vadă fiica experimentând lucruri noi, prin care și ea a trecut în copilărie. „Toate mamele au acele momente când își privesc copiii și își amintesc când și ele au făcut pentru prima oară acel lucru. Este minunat„, a spus Diaz.

Cameron Diaz, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „There’s Something About Mary” și „Charlie’s Angels„, s-a căsătorit cu Benji Madden, membru al trupei Good Charlotte, la începutul anului 2015.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Cripta de lângă mormântul lui Marilyn Monroe, vândută cu 195.000 de dolari. Cumpărătorul își dorea s...

Un investitor în tehnologie din Beverly Hills, Anthony Jabin, a achiziționat recent o criptă funerar...

Elon Musk este din nou tată. „Techno Mechanicus” este numele celui de-al zecelea copil al miliardaru...

Despre Elon Musk se știe că este fondatorul Tesla și SpaceX, proprietarul X, unul dintre cei mai bog...

Jessie J este însărcinată: „Sunt foarte fericită și terifiată”. Artista a pierdut o sarcină acum doi...

Jessie J este însărcinată și a făcut anunțul pe Instagram, unde a și postat primele imagini cu burti...